Cloacade Film
Image default
Bedrijven

de kerstman klopt weer aan

Het is pas juli maar wij weten allemaal dat de kerstman alweer aan het hamsteren is om onze hartenwensen te vervullen.

Hij is nu al bezig om weer mooie nieuwe producten te bedenken die mensen ongetwijfeld graag in huis zouden willen halen.

Altijd leuk is die periode rond kerst toch?

 

Het perfecte cadeau

Ja stiekem ben ik altijd heel blij, eerste kerstdag, lekker ontbijten bij mijn familie en heerlijk gourmetten want niemand in mijn familie kan een mooi 6-gangen diner koken…

En dan de cadeaus die je met heel veel liefde mag geven.

Afgelopen jaar gaf ik iedereen kerstsokken cadeau nu kan je een hoop zeggen maar het is nog steeds 1 van de best verkochte kerstcadeaus.

Of leuke foute kersttruien, mijn vriend had zo’n dames kersttrui gekocht bij de Albert Heijn voor mij. Super leuk vooral als je zo’n trui ook nog draagt in juli op de wat frissere dagen.

Een beter cadeau kan ik niet bedenken.

 

Lekker inslaan!

Natuurlijk ligt de intentie van kerst ergens anders dan cadeaus kopen, maar wees heel eerlijk, die cadeaus zijn een leuke bijkomstigheid.

En dan die heerlijke black friday sale die tegenwoordig ook in Nederland steeds meer de kop op doet.

Gelukkig is het hier in Nederland nog niet zo gestoord als in Amerika waar ze met elkaar op de vuist gaan voor een nieuwe tv.

Stiekem zijn kerstinkopen doen ook wel een moderne vorm van jacht.

Je gaat op jacht naar cadeaus tussen de mensenmassa, je gaat op jacht naar een plekje bij je favoriete koffie tentje want bijna alle plekken zijn al bezet, je gaat op jacht naar een parkeerplek en uiteindelijk keer je weer naar huis om te genieten van je inkopen.

Toch heeft het wel wat die drukte overal met de kerst, ja mensen zijn sneller geïrriteerd maar het heeft wel wat en de cadeaus hoeven echt niet ingewikkeld te zijn.

 

En nu?

Mijn motto is: Je kan niet vroeg genoeg beginnen met je kerstinkopen doen. Dus ik zou zeggen…. Waar wachten jullie op?

 

https://www.uglyxmas.nl/