Cloacade Film
Image default
Eten en drinken

Catering bestellen in Amsterdam

De afgelopen jaren zie je ze steeds vaker rijden, de busjes van een cateringservice. Het is een dienst die opkomst is. Dat is op zich ook niet raar, want het catering bestellen in Amsterdam is makkelijk. Catering aan huis bezorgd is dan toch ook veel fijner dan dat u zelf voor 40 man moet koken? Natuurlijk zijn er thuis chefs die het graag zelf doen, maar catering bestellen in Amsterdam is helemaal hip!

Goedkope catering

Het woord ‘goedkoop’ heeft in de volksmond niet altijd een positieve lading. Maar bij catering  bestellen in Amsterdam gaat die uitspraak niet uit op. In het geval van onze goedkope catering aan huis is dat zeker niet zo. Wij willen namelijk catering voor iedereen bereikbaar maken. Goedkope catering bestellen in Amsterdam heeft dan ook een groot aantal voordelen. Zo betaal je per persoon en beginnen de prijzen al onder de 10 euro. Daarnaast is het gratis bezorging, bieden we een afwasservice aan, krijgt u alles kant en klaar aangeleverd, denk aan opgemaakte salades en we zorgen voor borden en bestek. Met het bestellen van catering in Amsterdam ben u zo klaar en goedkoop uit.

Zelf jouw buffet samenstellen

Met catering bestellen uit Amsterdam kun je zelf je eigen buffet samenstellen. Op deze manier wordt goedkope catering aan huis helemaal een feest. Je start met een basis pakket en kunt daar alle gerechten aan toevoegen die u lekker vindt. Ook de bezorgtijden worden aangepast op jouw wensen. Als je een feest geeft, is het immers fijn om te weten hoe laat uw eten wordt bezorgd en wanneer alles klaar is. Met catering bestellen uit Amsterdam hoeft je je dat geen zorgen om te maken. Wij hebben ongeveer 15 minuten nodig om alles netjes neer te zetten. Hierbij is het ook mogelijk dat wij zelf tafels meenemen. Het eten wordt geserveerd in warm-houdboxen. Deze hoeft u zelf niet te regelen. Met de catering bestellen uit Amsterdam is jouw feestje altijd een succes.