Cloacade Film
Image default
Eten en drinken

Heerlijke Confit de Canard

Waan je in de Franse sferen door het bereiden van een heerlijke confit de canard. Het is het perfecte gerecht om je gasten mee te verassen. Voeg er wat aardappeltjes bij en heerlijke groenten en het wordt een super lekkere maaltijd. Als je besluit Confit de Canard te bereiden voor je gasten wil je natuurlijk dat het van een goede kwaliteit is. Het vleesatelier kan je gelukkig helpen bij het verkrijgen van de perfecte Confit de Canard. Surf naar de webshop van LeJean, zoek de Confit de Canard op en voor je het weet wordt jouw bestelling bij je thuis bezorgd. Gevogelte van een goede kwaliteit vinden was nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Kwalitatief vlees

Voor kwalitatief goed vlees hoef je niet naar de slager in de stad. Je kunt ook heel eenvoudig naar de webshop gaan, waar je een ruim aanbod vindt van uniek en lekker vlees. Met acht categorieën bestaande uit de klassiekers zoals kip, varkensvlees en rundvlees tot aan de speciale wensen zoals Halal vlees en het exotische vlees zoals krokodillen filet, het vleesatelier heeft het allemaal. Waar je ook voor kiest, een smaaksensatie is gegarandeerd.

De soorten Confit de Canard

Je krijgt de luxe bij de webshop van het vleesatelier om te kiezen uit verschillende voortreffelijke Confit de Canard. Wil jij laten zien dat je een echte chef-kok bent? Ga dan voor de verse Confit de Canard of de Confit de Canard set. Heb je een handje hulp nodig? Dan kun je het recept op de site vinden. Jouw gasten zullen sowieso versteld staan van jouw kookkunsten. Je hebt ook nog de Confit de Canard in blik of in pot voor als je het wat langer wilt bewaren. Om jouw gerecht helemaal af te maken is het aan te raden om de aardappeltjes en groente in eendenvet te bakken. Je staat geheid versteld van de smaaksensatie. Verder kun je ook nog eenden maagjes kopen op de website.

Bestelling bezorgen of afhalen?

Hoe heerlijk is het, dat je gewoon een bestelling kunt plaatsen bij het vleesatelier en dat het gewoon bij jou aan de deur wordt afgeleverd? Kwalitatief vlees inkopen hoeft niet moeilijk te zijn. Tip: haal meteen wat meer vlees, want als jij boven de 50 euro besteed in de webshop krijg je de verzendkosten gratis. Voor wie graag toch naar een fysieke