Cloacade Film
Image default
Aanbiedingen

Behoefte aan schaduw? Hang een schaduwdoek in de tuin!

Het is in de zomer natuurlijk heerlijk om in de zon in de tuin te kunnen zitten. Lekker bruin worden, een boekje lezen of wat drinken met vrienden. Maar soms kan je weleens behoefte hebben aan schaduw. Het is ook belangrijk om niet te lang in de zon te blijven zitten. Er wordt daarom altijd aangeraden om op het heetste moment van de dag in de schaduw te zitten. De beste oplossing voor een beetje schaduw in de tuin is een schaduwdoek! Meer weten? Wij vertellen je alles over de schaduwdoek en zijn voordelen!

 

Schaduwdoek

Wat is een schaduwdoek eigenlijk? Een schaduwdoek creëert een plek van schaduw in je tuin. Je hangt de doek horizontaal over de tuin heen. De doek is namelijk makkelijk op te hangen over je tuin, door hem bijvoorbeeld vast te maken aan de schuur en de veranda. Het is de ideale oplossing wanneer je niet je hele tuin bedekt wil hebben, maar alleen een klein stuk. Ook is het flexibel op te hangen en weer op te bergen, zoals in de winter of op de minder zonnige dagen wanneer je hem niet nodig hebt!

 

Goede oplossing

Een schaduwdoek is dus perfect wanneer je niet een vaste overkapping in je tuin wil hebben, zoals een afdakje. Het plaatsen van een afdakje, overkapping of hele veranda kan ook erg duur zijn en deze moeten ook zorgvuldig onderhouden worden. Een schaduwdoek daarentegen, is erg flexibel omdat je hem kan ophangen waar en wanneer je hem wilt. En hij is weer makkelijk op te bergen, in tegenstelling tot een vaste overkapping! Daarnaast zijn schaduwdoeken er in verschillende kleuren, vormen en groottes, waardoor er voor elke gelegenheid een perfecte schaduwdoek te vinden is. Het is dus niet alleen praktisch, maar ook erg stijlvol!

 

Formaat

Ben je van plan om een schaduwdoek te kopen? Zorg er dan voor dat je goed weet hoe groot je hem wil hebben. Meet het deel van de tuin dat je wil bedekken op, zodat hij niet te klein of juist te groot uitvalt. Je zal net zien dat je hele tuin ineens geen plekje zon meer heeft! Denk hier dus goed over na bij het uitkiezen van een schaduwdoek. 

 

https://www.buitenplezier-online.nl/