Cloacade Film
Image default
Hobby en vrije tijd

Kleed je huis aan in kerstsfeer

Het lijkt misschien nog een eind weg. Maar kerst staat voor de deur hoor. Nog maar enkele weken en dan wordt er weer massaal kerst gevierd. En dat is, zeker in deze tijd waarin we allemaal moeten leven met enkele restricties ivm corona, een leuke happening. Kerst vieren we vooral thuis. En dus wordt er alles uit de kast getrokken om de kerst sfeer in huis te voelen. Met behulp van een kerstboom heb je dat gevoel al vrij snel te pakken. Maar hou het niet alleen bij een kerstboom, want er zijn nog zoveel andere leuke spullen voor je huis die uitstraling geven aan de kerstperiode.

 

Leuke kerst accessoires

Als je nu naar de Intratuin in Duiven gaat kun je als liefhebber van de kerst helemaal aan je trekken komen. Intratuin heeft haar hele winkel omgetoverd tot een groot kerstdorp. Als je dus leuke kerstspulletjes wilt kopen, raad ik je zeker aan om hier eens wat inspiratie op te doen. Hun collectie is zo groot en uitgebreid dat je hier altijd zult slagen. Van kerstbal tot kerstverlichting. En van verlichte kersthuisjes tot aan grote opblaasbare sneeuwpoppen.

 

Maak je tafel gezellig!

Een opvallend meubel in je woonkamer is de tafel. Het is daarom leuk om al ruim van te voren je tafel in kerstsfeer aan te kleden. Zoiets begint natuurijk met het uitzoeken van een kerst tafelkleed. Ik zou zelfs kiezen voor een tafelzeil aangezien je dat soorten kleden makkelijk kunt schoonhouden. Bovendien kun je je kerst tafelzeil na de kerstdagen netjes oprollen en op zolder leggen. Zo kun je dus meerdere jaren met deze aankoop doen. Heb je een beperkt budget voor het aankleden van je tafel? Dan kun je ook gewoon een leuk papieren tafelkleed halen en daar een doorzichtige tafelbeschermer op leggen. Eentje met zilver of goudkleurige lijnen of figuren geeft al gauw dat kerstgevoel. Als je dan je tafel vervolgens ook nog leuk versiert met een kerststukje, een kaars of klein kerststalletje. Zul je zien dat dit alles heel gezellig zal staan en je direct bij binnnenkomst het kerstgevoel te pakken hebt.

 

Doe elk jaar wat anders

Kerstspullen verdwijnen na kerst vaak weer op zolder om deze er het jaar daarop weer te pakken en weer in huis uit te stallen. Om nou niet het gevoel te krijgen dat je elk jaar dezelfde kerst accessoires in je huis hebt staan, is het raadzaam ook wat variatie te hebben. Zo kies je het ene jaar voor de gouden kerstballen en een goudkleurig tafelzeil en het andere jaar voor rode tinten. Dit houdt het leuk!

 

 

Gerelateerde artikelen

Beleef een onvergetelijk vrijgezellenfeest met deze ideeën

Een uniek bedrijfsuitje in Den Bosch op maat

Geef een sprookjesachtig feest voor uw kind met unicorn feestartikelen