Cloacade Film
Image default
Hobby en vrije tijd

Kindje gekregen? Huur een Opblaasbare baby!

Kindje gekregen? Huur een Opblaasbare baby!

Krijgt uw dochter, zoon, buurman of vrienden van u binnenkort een kindje? Verras ze dan met een opblaasbare baby in de tuin! Een kindje krijgen is voor veel mensen de meest bijzondere ervaring in hun leven. Dit mag dan ook grootst gevierd worden. Om de kersverse ouders extra te verassen is het fantastisch om de naast de traditionele ooienvaar een gigantische opblaasbare baby in de tuin te zetten. Op deze manier weet u zeker dat de hele buurt weet dat er een nieuw kindje in de straat is.

Waar huur ik een opblaasbare baby?

Een opblaasbare baby kun je huren bij verschillende zaken die zijn gespecialiseerd in het verhuren van feestartikelen. Echter, kun je tegenwoordig ook super simpel online een opblaasbare baby huren. Dit scheelt natuurlijk weer het nodige gereis naar de verschillende winkels. Op onze website verhuren wij naast allerhande opblaasfiguren ook opblaasbare baby’s. Het voordeel van online huren is dat u helemaal nergens meer naar toe hoeft. Wij sturen het namelijk naar u op. Het enige wat u vervolgens nog hoeft te doen is het opblazen ervan en de baby staat.

Zijn er ook andere opblaasfiguren voor geboortes?

Jazeker! Naast dat we een grote opblaasbare baby in ons assortiment hebben, beschikken wij ook over een opblaasbare ooienvaar. En we garanderen je dat deze een stuk meer opvalt dan de standaard vogel op een stokje. De verassing zal dan ook een stuk groter zijn op het moment de kersverse ouders thuiskomen met de baby en een grote opblaasbare ooienvaar in de tuin zien staan.

Huur direct je opblaasfiguur!

Enthousiast geworden over onze opblaasfiguren voor geboortes? Huur er dan direct eentje via onze website. Leg ze eenvoudigweg in het online winkelmandje en klik op bestellen! Wij sturen het dan zo snel mogelijk naar je toe.

https://www.huureenpop.nl/