Cloacade Film
Image default
Aanbiedingen

Toekomstige Vloertrends: Wat te verwachten in 2023

Ben je op zoek naar ideeën voor vloeren voor je volgende huis renovatieproject? Dan wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste vloertrends voor 2023. Er zijn verschillende stijlen en patronen die dit jaar populair zullen zijn, en we bekijken hier enkele van de populairste. 

Visgraat vloeren 

Visgraat vloeren zijn al enige tijd trending in interieurdecoratie, en ook in 2023 doen ze het nog goed. Deze stijl bestaat uit rechthoekige tegels die zo zijn gelegd dat ze een zigzag patroon vormen. De schoonheid van visgraat vloeren ligt in zijn veelzijdigheid – het kan zowel op muren als op vloeren worden gebruikt, en het werkt vooral goed met houten of stenen tegels. Voor een meer dramatische uitstraling kun je twee verschillende kleuren tegels gebruiken om een opvallend contrast te creëren. 

Betonnen vloeren 

Betonnen vloeren worden steeds populairder vanwege hun strakke, moderne uitstraling en duurzaamheid. Ze zijn ook uiterst onderhoudsarm – je hoeft ze alleen maar af en toe goed te dweilen om ze schoon en glanzend te houden. Betonnen vloeren zijn er in veel verschillende kleuren en texturen, zodat je er een kunt vinden die perfect bij jouw stijl past! En als je je zorgen maakt dat beton koud is onder je voeten, geen zorgen – er zijn genoeg manieren om je beton warm en gezellig te houden. 

Mozaïekvloeren 

Mozaïekvloeren bestaan al eeuwen, maar ze maken een comeback in 2023! Mozaïekvloeren hebben ingewikkelde ontwerpen die gemaakt kunnen worden van glazen, keramische of stenen tegels. Ze creëren een elegante maar opvallende look die elke kamer in je huis onmiddellijk kan transformeren. Bovendien zijn mozaïekvloeren verrassend gemakkelijk te onderhouden – ze hoeven alleen maar regelmatig geveegd of gedweild te worden om er goed uit te blijven zien! 

Als je van plan bent je huis dit jaar te renoveren, overweeg dan om een of meer van deze trendy vloerstijlen in je ontwerpplannen op te nemen! Welke stijl je ook kiest, kijk op de website van Bebo Parket voor de opties!

https://www.beboparket.nl