Cloacade Film
Image default
Entertainment

Onze nieuwste activiteit: laserkleiduifschieten

Altijd al eens kleiduif willen schieten, maar dit nog nooit gedaan om wat voor reden dan ook? Probeer dan eens laserkleiduifschieten! Met deze leuke en veilige nieuwe activiteit wordt uw werkuitje, verjaardag of jubileum een onvergetelijke dag voor alle genodigden.

Wat houdt laserkleiduifschieten in?

Bij laserkleiduifschieten krijgt u van ons dus een tweeloopsgeweer. Alleen zitten hier in plaats van kogels en lood een laser in. Daarmee schiet u de kleiduiven dus mee ‘kapot’. Wat namelijk laserkleiduivenschieten zo gaaf en ecologisch maakt, is dat er geen lood meer in de lucht worden geschoten. Daar komt ook nog bij dat de de kleiduiven herbruikbaar zijn. Super tof dus om te doen én goed voor het milieu, dat is pas genieten!

Veiligheid wordt bij deze activiteit ook goed in de gaten gehouden. De groepen worden verdeeld en niet te groot zodat het overzicht behouden blijft. Nog een voordeel: zo kom je ook vaker aan de beurt. De spelregels en de lasergeweren worden door ons persoonlijk uitgelegd op locatie. Zo bent u van alles op de hoogte en kunt u snel en veilig beginnen met schieten.

Hoe kan ik dit ook doen?

Benieuwd geworden? U regelt deze activiteit gemakkelijk via onze website. Bekijk hierop de beschikbaarheid en geef uw locatie op (deze moet minimaal 50x20m zijn). Lukt het u niet om een eigen locatie te vinden? Dan regelen wij een prachtlocatie met één van onze vaste partners. Daarnaast krijgt u ook nog de keuze of u liever overdag of s’avonds gebruik wilt maken van onze systemen. S’avonds maken wij trouwens gebruik van lichtgevende kleiduiven, hoe vet is dat? Daarbij komt wel: als het te hard waait, moeten wij helaas annuleren voor uw en onze veiligheid. Dus, wie gaat u binnenkort verrassen met onze toffe nieuwste activiteit?

Heeft u vragen of wilt u deze activiteit boeken? Ga dan vooral even naar onze website en neem vooral en vrijblijvend contact met onze medewerkers op. Zij weten op al uw vragen een antwoord! Voor nu wensen u wij vooral veel plezier met schieten!

 

Gerelateerde artikelen

De engste haaienfilms (Jaws alternatieven)

Google Chromecast 4K met Google TV

Kristallen, edelstenen, mythe en magie-astrologie