Cloacade Film
Image default
Aanbiedingen

Een kwalitatieve verdiepingsvloer kopen waar u jarenlang plezier van heeft? Nolte Mezzanine!

Bent u erover uit dat u een verdiepingsvloer wilt aanschaffen? En bent u nog op zoek naar een professionele en betrouwbare aanbieder met jarenlange ervaring op het gebied van verdiepingsvloeren? Dan bent u bij Nolte Mezzanine aan het juiste adres! Dit bedrijf mag zich inmiddels een echte specialist noemen op het gebied van verdiepingsvloeren, ook wel mezzanine vloeren, tussenvloeren of entresolvloeren genoemd. Van advisering, engineering en productie tot transport, montage en keuringen. Koop uw verdiepingsvloer bij dé specialist en u kunt rekenen op een kwaliteitsproduct waar u nog jarenlang plezier van heeft!

 

Advisering, engineering en productie

De eerste en tevens ook belangrijkste stap in het gehele proces is uiteraard de advisering. Nadat u een offerte hebt aangevraagd, gaan de specialisten met u in gesprek om uw wensen en behoeften zo goed als mogelijk boven tafel te krijgen. U krijgt hierbij een vaste projectmanager toegewezen. Nadat uw wensen, eisen, behoeften en verwachtingen ten aanzien van uw verdiepingsvloer in kaart zijn gebracht, wordt er een eerste ontwerp gemaakt tijdens de engineeringsfase. Uw ideeën zullen langzaamaan vorm krijgen. Uiteraard volgt er ook een statische berekening. Klopt alles en bent u tevreden met het definitieve ontwerp, dan zal uw vloer in productie gaan.

 

Transport, montage en keuringen

De verschillende onderdelen van uw verdiepingsvloer zullen als een soort bouwpakket per vrachtwagen op locatie worden afgeleverd. U kunt ervoor kiezen om de vloer te laten monteren, maar het is ook mogelijk om dit zelf te doen. Bijvoorbeeld wanneer u zelf over een montageploeg beschikt. In dat geval krijgt u duidelijke en uitgebreide montagehandleidingen en bouwtekeningen zodat u de vloer zelf kunt installeren. Tijdens de oplevering worden de puntjes op de i gezet. 

 

Om de kans op materiële schade, ongevallen en lichamelijk letsel zoveel mogelijk te beperken, zijn er drie keuringen verplicht gesteld. Dit zijn de nul keuring na oplevering, een jaarlijkse periodieke keuring en eventueel een schade keuring wanneer er sprake is van schade aan de vloer. Indien gewenst kunt u ervoor kiezen om een keuringsabonnement af te sluiten. 

 

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Heeft u al enig idee hoe u uw verdiepingsvloer vorm wilt gaan geven? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Vrijblijvend is ook echt vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

 

https://www.noltemezzanine.nl