Cloacade Film
Image default
Aanbiedingen

Een bouwpakket voor een houten overkapping op maat

Ben je op zoek naar een houten overkapping op maat? Doe Het Zelf Veranda is dé specialist op het gebied van overkappingingen. Zij bieden jou een Douglas overkapping bouwpakket, dat je volledig kunt personaliseren. Dit bouwpakket bevat alle onderdelen die je nodig hebt voor de installatie van jouw overkapping. Wil je bijvoorbeeld gebruikmaken van ledverlichting in jouw overkapping? Dan kun je zelf jouw verlichting kiezen. Daarnaast kun je ook kiezen wat voor dak je wilt, zoals een houten dak of lichtdoorlatende polycarbonaat platen. Stel jouw droomoverkapping samen en ga aan de slag met je houten overkapping op maat.

Een Douglas overkapping bouwpakket geschikt voor alle jaargetijden

Bij dé specialist vindt u een Douglas overkapping bouwpakket. Deze overkapping kunt u bouwen met Douglas-hout. Dit is een zeer duurzame houtsoort met een aantrekkelijke en warme uitstraling. Hierom is Douglas-hout uitermate geschikt voor een overkapping op maat van hoge kwaliteit. Dit materiaal  is goed bestand tegen de weersomstandigheden in Nederland. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe overkapping, zonder dat u ongerust hoeft te zijn over eventueel verweer van de overkapping in de winter. Tevens is dit materiaal een houtsoort dat gemakkelijk te reinigen is en weinig onderhoud vergt. Start met het genieten van uw overkapping het gehele jaar door.

Neem contact op met de specialist voor al uw installatievragen

Bent u voornemens om een houten overkapping op maat te bouwen in uw tuin? Overweeg dan een Douglas overkapping bouwpakket van Doe Het Zelf Veranda. Deze specialist biedt u bouwpakketten met een duidelijke installatie handleiding. Zo kunt u gemakkelijk zelf u complete veranda in elkaar zetten. Uiteraard staan de medewerkers van deze specialist voor u klaar wanneer u vragen heeft over de installatie van uw bouwpakket. Daarnaast kunt u ook altijd bij hen terecht voor al uw andere vragen over een houten overkapping op maat.