Cloacade Film
Image default
Rechten

De diensten van Fiscale Advocatuur Vink

Bij Fiscale Advocatuur Vink in Amsterdam kunt u terecht voor vele verschillende diensten. Wij specialiseren ons in fiscaal recht en helpen u dan graag bij procedures en verlenen graag extra hulp aan bijvoorbeeld accountants maar ook aan particulieren. Als u kiest voor ons, dan kunt u rekenen op zeer ruime ervaring in fiscaal recht maar ook op onze deskundigheid en creativiteit. Dit ziet u terug omdat wij niet werken met één standaard model. Wij vinden het namelijk belangrijk om hulp op maat te bieden die volledig aansluit op uw doelen zodat uw problemen zo snel mogelijk effectief worden opgelost. 

Fiscaal strafrecht bij Fiscale Advocatuur Vink

Eén van onze diensten bij Fiscale Advocatuur Vink is fiscaal strafrecht. Heeft u bijvoorbeeld geen aangifte gedaan dit jaar of heeft u een verzuimboete opgelegd gekregen? In sommige gevallen wordt u strafrechtelijk vervolgd, denk bijvoorbeeld aan belastingfraude. In dat geval komt u waarschijnlijk in contact met de FIOD. Deze FIOD start een opsporingsonderzoek en kan in principe alles in beslag nemen. U wordt verhoord en kunt in voorlopige hechtenis worden genomen. Wij begrijpen dat dit een zeer lastige en vervelende situatie is. U kunt ons in dit geval inschakelen en wij staan u dan bij als advocaat. Deze advocaat weet alles van fiscaal recht en zal u bijstaan tijdens dit proces. 

Fiscaal advies

Naast fiscaal strafrecht kunt u ook bij ons terecht voor fiscaal advies op maat. Hierbij gaan wij samen met u om de tafel en gaan wij na waar uw knelpunten zitten. Als we weten wat uw knelpunten zijn dan pas kunnen wij in oplossingen gaan denken. Tijdens dit proces vinden wij het belangrijk om creatief na te denken over de oplossingen. Ook als u al eerder fiscaal advies heeft gekregen, kunt u bij ons terug voor een second opinion. Op die manier kijken wij vanuit een ander oogpunt naar uw fiscaal vraagstuk. Bent u belastingadviseur en heeft u een belangrijk fiscaal vraagstuk? Schroom dan niet om contact met ons kantoor in Amsterdam contact op te nemen. Wij geven u graag advies, ook als u bijvoorbeeld een geschil heeft met de Belastingdienst.