Cloacade Film
Image default
Aanbiedingen

Waarom de thermoskannen van Frusqo zo leuk zijn

Voorheen kocht ik eigenlijk altijd wel een thermoskan maar keek ik niet echt naar de uitstraling van de kan. Hij was voor mij puur van functioneel belang. Zolang mijn koffie en thee daar maar warm in kon blijven en zolang de deksel er maar goed opgedraaid kon worden zodat de kan niet kon lekken, was ik tevreden.

Dat was enkele jaren geleden, toen gaf ik zelf nog helemaal niks om gezelligheid en keek ik bij alles wat ik kocht alleen maar naar de functies van het apparaat. Dat is tegenwoordig wel anders. Ik weet niet hoe het is gekomen, maar ik denk dat een jaar of 10 geleden langzaam een omslag begon. Ik begon me langzaam aan te interesseren in woonaccessoires en woondecoratie. Ik zag langzaam in dat het niet altijd nodig is om iets te kopen dat functioneel is. Je mag ook iets kopen dat je vooral mooi vind. Want juist daar geniet je als mens zo van. Langzaam maar zeker ben ik nu echt zo’n mens geworden die leeft met gezelligheid. Ik omring me werkelijk door gezelligheid door mijn hele huis te voorzien van gezellige spulletjes. Zo heb ik een heel servies van Blond Amsterdam, heb ik een hele vrolijke koekoeksklok op de muur hangen, staat mijn huis vol met bloemen en planten en heb ik het duurste behang op mijn muren gekocht, gewoon omdat ik het zo mooi vond!

Ook begaf mijn thermoskan het dus onlangs en kwam ik dus op het punt om een nieuwe aan te schaffen. Nou is het gelukkig niet meer zo dat ik door mijn werk altijd op pad ben, en ik altijd een thermoskan in mijn tas heb zitten. Ik werk gezellig op kantoor met wat meiden. En ja, ook daar gebruikten we dus mijn oude thermoskan omdat we allen iets te lui waren om contstant naar de kantine te moeten lopen. Voor deze gelegenheid kocht ik ons een hele leuke thermoskan van Frusqo. Zo’n roze met een gouden pauw boven op de dop. Dit was de eerste keer dat ik eens voor een leuk exemplaar ging. En dat heb ik geweten hoor! Ik heb nog nooit zoveel leuke complimenten op deze aankoop gehad. Iedereen had het erover. Daarom, als je op zoek bent naar een thermoskan die ook je ogen blij maken? Google dan eens naar een frusqo thermoskan. Hier wordt elke dame helemaal gelukkig van. Dat weet ik zeker! Een ideale thermoskan voor thee.