Cloacade Film
Image default
Vakantie

De meest mooie bergwegen en schilderachtige routes in Europa

Europa is een populaire bestemming voor toeristen. De meeste credits gaan naar de Europese Unie omdat toeristen met een visum voor één land door alle landen van de Europese Unie kunnen reizen. Dat gezegd hebbende: als je een vakantie naar Europa wil boeken moet je echt een aantal van deze schilderachtige routes rijden om deze ervaring voor jou en jouw familie onvergetelijk te maken.

Het eerste belangrijke wat je moet doen is het huren van een auto. Dit is belangrijk als je jezelf niet wil laten afleiden op vakantie. Een auto huren wordt echt aangeraden. Je kunt online eenvoudig de prijzen vergelijken. Reserveer vooraf om de beste auto te krijgen, klik hier voor meer info. Autoverhuurbedrijven hebben vaak aanbiedingen op de websites staan.

De beste wegen in Europa met het mooiste uitzicht

Alle landen in Europa hebben een unieke schoonheid te bieden. Als je reist zou je deze routes in de verschillende landen moeten rijden om er de beste ervaring van te maken. Het gaat om de volgende routes:

Freiburg naar Frankfurt

Deze route begint in Duitsland en loopt door het “Zwarte Woud”. De weg is vlak en schoon en je komt verschillende groene dorpjes tegen aan beide kanten. Achter deze dorpjes zie je grote bergen met zwarte bomen op de toppen. Op sommige plekken zie je ook watertjes.

Bristol naar Engeland

Het duurt ongeveer 3 uur om deze route in het Verenigd Koninkrijk te rijden.

–          Deze 3 uur kunnen wel de beste van je leven zijn.

–          Je kunt aan beide kanten beginnen maar het wordt aangeraden om te beginnen bij de klassieke stad Bristol en naar Engeland te rijden. Dit geeft je het beste uitzicht.

Ring of Kerry

De beroemde Ring of Kerry loopt door Ierland. Terwijl je deze route rijdt verlies je de tijd uit het oog.

–          Afhankelijk van de kant die je op gaat heb je aan één kant de kust en bergen aan de andere kant.

–          Je komt langs prachtige, schone, geïsoleerde stranden waar je de tijd van je leven hebt.

Salerno naar Positano

Deze route in Italië staat ook bekend als Amalfi Coast. Aan de ene kant heb je een prachtig uitzicht op de zee met veel schepen en aan de andere kant een drukke stad bovenop de bergen. Deze route is een must see.

De route van Napoleon

Dit is de route (in Frankrijk) die Napoleon genomen heeft toen hij terug kwam uit ballingschap in Elba. Je ziet veel groen aan beide kanten. Deze route is prachtig, vooral tijdens de zonsopgang en zonsondergang.

Atlantische Oceaan Route

Neem deze route langs de zee en over een aantal eilanden. Dit is een prachtige en avontuurlijke route die soms best spannend kan zijn.

Laatste gedachten

Deze routes zijn bekend bij toeristen van over de hele wereld. Verspil geen tijd in Europa door te blijven plakken in de steden of historische plekken te bezoeken maar sta jezelf toe om je te verwonderen over de schilderachtige schoonheid van het noorden van deze wereld. Graveer bezienswaardigheden rechtstreeks vanuit de hemel in jouw herinneringen. Naarmate de dagen verstrijken zal je deze uitzichten gaan missen en wil je Europa opnieuw bezoeken.

https://www.autoprio.nl/