Cloacade Film
Image default
Woning en Tuin

Top 5 muggenlampen voor op de slaapkamer van 2018

Aangezien het weer warm wordt betekend dit dat ook de mug weer langs komt in ons land. Dit is nooit echt fijn, een mug in je slaapkamer kan je aardig wat slapeloze nachten verzorgen. Dit komt omdat ze een enorm vervelend gezoem maken. Ook kun je ze nooit echt zien zitten op de muur en hierdoor blijf je toch al snel heel de avond wakker om de mug te zoeken. Een manier om dit wel te kunnen is door een muggenlamp te kopen.

Cyclone Pro

Een muggen lamp kan aardig handig zijn als je last hebt van muggen in huis. Er zijn verschillende soorten muggenlampen. De beste is Cyclone, dit is eigenlijk een muggenlamp die van alles gebruik maakt. Denk dus aan ventilatoren, hierdoor komen de muggen in een bakje terecht en hierdoor gaan ze dood. Zo kun je zeker van muggen in huis af komen. Naast deze muggen lamp heb je ook lampen die alleen werken aan de hand van het licht. De mug die komt hier op af en wanneer hij het aanraakt wordt hij geëlektrocuteerd. Vandaar dat dit ook een super keuze is als je van muggen in huis af wilt.

 

Stekker muggenlamp

Andere soort muggenlampen zijn er ook nog. Op de derde plaats staat dan ook de stekker muggen lamp. Dit is eigenlijk een muggenlamp die je in het stopcontact kan stoppen. Zo hoef je niet helemaal een lamp op te hangen maar je kunt gewoon de lamp in het stopcontact doen als je last hebt van muggen. Op de vierde plek staan de muggenlampen die gebruik maken van een bepaald geluid. Deze geluiden zorgen er voor dat de muggen er op af komen, dit werkt alleen niet altijd, vandaar dat hij ook op de vierde plek staat. Op de vijfde plek staan de lampen die je bij de Action kunt halen. Deze zijn namelijk het goedkoopste.

 

Investeer in een duurzaam apparaat

Muggenlampen zijn dus erg handig als je van je muggen af wilt komen. De betere lampen zijn wel even wat duurder, maar dan heb je wel weer een goede. Zo weet je tenminste zeker dat je van die muggen af kan komen. Je kunt altijd even op internet kijken voor meer informatie over de verschillende lampen. Ook kun je heel gemakkelijk de prijzen vergelijken op die manier, zo betaal je nooit echt te veel. Het is echt handig, muggen zijn namelijk super vervelend en niets gaat boven een goede nachtrust.

 

Gerelateerde artikelen

Nieuwe woning maar moeite met de inrichting?

Buitenzonwering screens en andere zonwering bestellen: modern, praktisch en veelzijdig

Reken op deze experts voor je tuinonderhoud in Noord-Brabant