Cloacade Film
Image default
Gezondheid

Waar opletten bij het kopen van een anti-katerpil

Een tas koffie drinken, vet eten, overgeven, hoofdpijn, veel water drinken. Je hebt het waarschijnlijk al door. Dit zijn allemaal symptomen van een kater en tips voor het snel nuchter worden van een kater. Er zijn heel wat middeltjes en tips om een kater te bestrijden maar het beste en effectiefste is nog altijd om een kater te voorkomen. Een van de beste manieren om dit te doen is het aankopen van een anti-katerpil. Maar een anti kater middelen kopen moet je op een goede manier doen. Er zijn er echter zo veel dus waar moet je nu juist op letten?

 

Asparagine, de magische stof

De meest anti kater middelen werken op dezelfde manier met dezelfde magische stof om jouw kater te voorkomen en dat is Asparagine. De stof werkt bloedzuiverend waardoor het proces om te ontnuchteren veel sneller zal gaan. Je lever krijgt dus als het ware hulp bij het afbreken van alcohol. Het is een stof die heel vaak terug komt in gezonde voedingsmiddelen zoals noten en zaden, zuivelproducten, vis en groenten. Van deze stof heb je dus het meeste nodig in een anti katerpil. Het is belangrijk om hierop te letten bij de aankoop.

 

Vitamines en mineralen

Een anti katerpil kopen is vooral veel vergelijken. Je hoeft niet alleen te letten op de hoeveelheid Asparagine maar je kan ook op andere dingen letten. Bijvoorbeeld hang over die een extra hoeveelheid mineralen en vitamines bevatten. Alcohol zorgt namelijk voor een afbraak hiervan dus een katerpil waarin dit extra zit, kan je van je kater helpen.

 

Premulon, de beste anti katerpil

Snel nuchter worden na een kater willen we allemaal en hiervoor heb je de beste anti katerpil nodig: premulon. Deze is namelijk een combinatie van de bovenstaande criteria. Premulon bevat namelijk een grote hoeveelheid Asparagine en bevat bovendien extra vitamines en mineralen wat maakt dat dit de juiste oplossing is voor het snel oplossen van jouw kater. Je kan deze simpelweg innemen voor of na je kater. Neem op 24 uur tijd zeker niet meer dan 6 in, want dit is dan weer te veel van het goede. Er zijn verschillende pakketten te koop op de website van premulon dus het is zeker het proberen waard!

 

Koop de hangoverpil waar je je zelf goed bij voelt

Het allerbelangrijkste bij de aankoop van een anti katerpil is dat je je er zelf goed bij voelt. Vergelijk dus zeer goed, koop niet impulsief en probeer uit wat voor jou het beste werkt. Ervaar zelf dat je een kater heel gemakkelijk kan voorkomen of oplossen met het juiste doosje anti katerpillen in jouw kastje.