Cloacade Film
Image default
Aanbiedingen

Betrokken mediation door Anniek Schuurs Mediation in regio Amersfoort

Op zoek naar een mediatior in Amersfoort? Anniek Schuurs is een betrokken mediator en voorziet u graag van deskundig advies op het gebied van (echt)scheiding, familiemediation en arbeidsmediation. Anniek Schuurs is een ervaren mediator met brede juridische en financiële kennis. Ze kijkt samen met u naar creatieve oplossingen in uw situatie.

Persoonlijke mediation in regio Amersfoort

Anniek Schuurs is werkzaam in de regio Amersfoort en voorziet u graag van mediation. Ze  geeft u graag advies over juridische en financiële zaken passend bij uw situatie. Ze brengt de situatie nauwkeurig in kaart om de beste oplossing te vinden. Wilt u besparen op dure advocaatkosten? Dan is een mediator wat voor u. Anniek Schuurs heeft veel ervaring met mediation. Ze heeft veel tevreden klanten geadviseerd. Haar mediation werk is uiteenlopend van scheidingen tot de verkoop van familiebedrijven. 

(Echt-)scheiding

Anniek Schuurs begrijpt dat er veel zorgen komen kijken bij een echtscheiding. Er zijn veel zaken die u moet regelen. Deskundig advies kan u hierbij goed helpen. Anniek Schuurs heeft veel ervaring met scheidingsmediation. Ze legt u uit wat er allemaal komt kijken bij een echtscheiding. Door de mediation krijgt u zicht op de financiën en juridische zaken. De belangen van alle betrokken partijen, partners en eventuele kinderen worden bekeken. De mediation van Anniek Schuurs is op basis van vaste tarieven. Anniek Schuurs begeleid u in het hele proces van de echtscheiding. Van echtscheidingsconvenant tot de gerechtelijke procedure. 

Familiemediation

Heeft u problemen bij erfeniskwesties? Conflicten bij familiebedrijven? Anniek Schuurs schiet u te hulp met de juiste mediation. De problemen worden bekeken en gezocht naar een passende oplossing. Haar financiële en juridische kennis zorgt voor helderheid in de zaak. Het maken van praktische beslissingen in een emotionele tijd is lastig. Mediation neemt uw zorgen uit handen. Mediation kan gebruikt worden als alternatief voor een gerechtelijke procedure. Conflicten binnen familiebedrijven kunnen worden opgelost door mediation. Anniek Schuurs focust zich op het investeren van de relaties binnen het familiebedrijf. Ze voorziet u graag van advies op het gebied van opvolgingsproblematiek, onenigheden van taken en conflicten met aandeelhouders. 

Arbeidsmediation en Zakelijke mediation

Anniek Schuurs biedt arbeidsmediation voor het omgaan met conflicten op uw werk. Ook voor zakelijke mediation kunt u terecht bij Anniek Schuurs in regio Amersfoort. Heeft u te maken met aandeelhoudersconflicten, bedrijfsovernames of verzekerings- en fiscale kwesties? Anniek Schuurs geeft graag advies en neemt uw zorgen uit handen!