Cloacade Film
Image default
Banen en opleidingen

Junior Belastingadviseur, Nijmegen

Junior Belastingadviseur, Nijmegen

Voor onze agentschap in Nijmegen zijn wij op zoek naar een junior belastingadviseur.
Ben jij proactief in het waarnemen van kansen en bedreigingen en haal jij je satisfactie uit klanttevredenheid? dan zijn wij op zoek naar jou.

Jouw rol

Als belastingadviseur uitgevoerd je onafhankelijk fiscaal/juridische ( raadgeving ) werkzaamheden ten behoeve van nieuwe en bestaande cliënten. Zo geef je bijvoorbeeld raadgeving over herstructureringen, bedrijfsopvolging en -overdracht en estate-planning. Daarnaast signaleer je proactief kansen en bedreigingen.
Je bent het aanspreekpunt voor zowel cliënten als collega’s en je onderhoudt inwonende en externe contacten op belastingtechnisch terrein. In samenwerking met je team, collega fiscalisten en accountants en de cliënt zoek je naar een uitwerking die past bij de cliënt.
Je onderhoudt voeling met de cliënt, signaleert adviesbehoeften, neemt deel aan besprekingen bij de cliënt en bereidt deze voor. Je werkt met ervaren collega’s in een team en krijgt een goede begeleiding op zowel vakinhoudelijk als subjectief vlak.
Wie we opsporen
Je beschikt over een afgeronde universitaire educatie belastingtechnisch recht/fiscale economie je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden je haalt satisfactie uit klanttevredenheid je vindt het komisch om gezamenlijk te werken in een hecht team je bent bezield en gedreven je hebt de wil om te aanleren en jezelf te evolueren je bent gezeten in ( de directe vorm van ) nijmegen wat we bieden een uitdagende baan voor 40 uur per week in een mooie lichaam een vorm waarin je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen een professionele werksfeer hierbinnen een platte organisatiestructuur subjectief voeling en een figuurlijk betrokkenheid een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket marktconforme salariëring

https://www.vindazo.nl/keywords/belastingadviseur.html