Cloacade Film
Image default
Vervoer en transport

De GPS tracker houdt de ritregistratie volledig automatisch voor u bij. 100% fiscusproof.

Een GPS tracker is een apparaat dat wordt gebruikt om de locatie van een voertuig of persoon te volgen via satellietnavigatie. Dit kan worden gedaan door middel van een kleine, draagbare tracker die aan het voertuig of de persoon kan worden bevestigd, of door middel van een tracker die is ingebouwd in het voertuig zelf. GPS trackers zijn vooral nuttig voor mensen die hun voertuig willen beschermen tegen diefstal, ouders die willen weten waar hun kinderen zijn, of bedrijven die willen bijhouden waar hun werknemers zijn.

Blackbox

Een blackbox is een soortgelijk apparaat dat wordt gebruikt in voertuigen om ritgegevens te registreren. Deze gegevens kunnen later worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het verzekeren van voertuigen, het analyseren van rijgedrag om brandstof te besparen, of het identificeren van problemen met een voertuig. Blackboxes werken door middel van een ingebouwd sensor- en GPS-systeem dat continu gegevens verzamelt over de snelheid, afstand, rijroute en andere aspecten van de rit. Sommige blackboxes bieden ook extra functies, zoals het opnemen van videobeelden van de rit of het bieden van realtime locatie-updates.

Ritregistratie

Ritregistratie is het proces waarbij gegevens worden opgeslagen over de ritten die met een voertuig worden gemaakt. Dit kan worden gedaan met behulp van GPS trackers of blackboxes, of door middel van een apart ritregistratiesysteem. Ritregistratie kan nuttig zijn voor verschillende doeleinden, zoals het bijhouden van afstanden voor belastingdoeleinden, het analyseren van rijgedrag om brandstof te besparen, of het identificeren van problemen met een voertuig. Voor bedrijven kan ritregistratie ook nuttig zijn voor het beheren van hun vloot, het bepalen van de meest efficiënte routes, en het verminderen van onnodig gebruik van het voertuig.

GPS tracker en meer

In samenvatting zijn GPS trackers, blackboxes en ritregistratiesystemen handige hulpmiddelen voor het bijhouden en beheren van voertuigen en ritten. Ze kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan doeleinden, van het beschermen van voertuigen tegen diefstal tot het verminderen van brandstofkosten en het beheren van wagenparken.

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/