Cloacade Film
Image default
Internet

VPS-Hosting of Shared website hosting; wat kies ik best?

Een gloednieuwe website lanceren, geheel door jou vorm te geven? Als je daar eenmaal aan toe bent dan zijn er verschillende mogelijkheden om aan de slag te gaan. Zo is er het zogenaamde Shared website hosting maar ook het VPS-Hosting. Die laatste optie is (o.a.) erg populair.

Waarom? Dat lees je hier!

Waarom kiezen voor VPS

Uiteraard heeft iedereen andere wensen als het aankomt op het maken van je eigen website, toch zijn er een aantal belangrijke feiten waar iedereen rekening mee moet houden. Dus dit zijn ook handige weetjes voor jou!

We hadden het al eerder over het zogenaamde VPS Hosting. Dit is een van de manieren waarop jij een deel van een server kunt huren als je niet echt een ware technische knobbel hebt. Zo huur je bij de VPS-Hosting-constructie een deel van het wereldwijde web – net zoals bij het zogenaamde Shared website hosting.

VPS is the way to go!

Echter kent het VPS wat voordelen ten opzichte van de andere optie. Zo kun je onder deze constructie van alle opties voor het maken van je website gebruik maken zonder dat je site, of beter gezegd: het gebruik van je site, hier langzamer van wordt.

Ook huur je als het ware een bepaalde grootte (capaciteit). Gebruik je de VPS optie dan lever je door het gebruik van allerlei foefjes niet extra grootte in, zo kun je dus als het ware meer invulling geven aan je website.

Wil je dus alles uit je nieuwe website halen? Ga dan voor het zogenaamde VPS-Hosting!

https://www.swx.be