Cloacade Film
Image default
Winkelen

Hoe kies ik de juiste zwarte handtas uit?

Handtassen kunnen een echte investering zijn waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Als je voor een zwarte kleur kiest, dan zul er ook niet op uitgekeken raken. Zwart is een klassieke kleur en zal nooit gedateerd ogen, dus een zwarte handtas zou je kunnen dragen tot ‘ie letterlijk kapot gaat. Maar hoe kies je een zwarte handtas, als je er zo lang mogelijk van wilt genieten? 

Tijdloos design handtas

Ten eerste is het beter om een ontwerp te kiezen dat niet onderhevig is aan de modegrillen van dit moment. Dit komt erop neer dat je het beste een minimalistisch en klassiek design kunt uitkiezen, met zo min mogelijk hardware, frutsels en franjes eraan. Op dergelijke details raak je namelijk snel uitgekeken en dat wil je natuurlijk niet als je de tas zo lang mogelijk wilt dragen. Neem bijvoorbeeld de zwarte handtas met zilveren studs: deze was een paar jaar terug helemaal in, maar oogt vandaag de dag erg gedateerd. Beter was het dus geweest om destijds voor een zwarte handtas zónder studs te kiezen! 

Goede kwaliteit handtassen 

Ten tweede is het belangrijk om een handtas te kiezen van goede kwaliteit. Tassen van echt leer staan er bijvoorbeeld om bekend kwalitatief erg goed te zijn en lang mooi te blijven. Handtassen die gemaakt zijn van een ander materiaal (bijvoorbeeld polyester of PVC) zullen er op een gegeven moment nogal smoezelig uitzien. Dit probleem zul je niet hebben als je voor echt leer kiest. Een zwarte leren handtas wordt met de tijd alleen maar mooier, want leer heeft de bijzondere eigenschap dat het op een mooie manier slijt en dus na intensief gebruik er nog steeds goed uitziet. Om maximaal te kunnen blijven genieten van je zwarte leren handtas, moet je het leer wel onderhouden. Zwart leer blijft mooi als je het leer af en toe behandelt met een speciaal daarvoor bedoelde spray of ledercrème.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO, linkbuilding en webdesign. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/tassen/