Cloacade Film
Image default
Management

Nibm mba

NIBM GLOBAL is opgericht met de visie om een onderwijskrachtcentrale met een wereldwijd bereik op te richten.

 

Verschillende studierichtingen zijn opgezet door een team van eminente professionals uit zowel de industrie als de academische wereld. Om zich te ontpoppen als de leider op het gebied van onderwijs en om uit te blinken in zijn gebied van activiteiten is een team bestaande uit toegewijde eminente academici, senior executives en industriëlen in dienst genomen om te helpen bij de verspreiding van kennis en biedt leervoorsprong aan onze studenten.

 

NIBM is een ISO 9001:2015 gecertificeerde onderwijsinstelling die een aparte ereplaats heeft verworven onder de verschillende Business Schools als gevolg van de innovatieve en objectieve benadering van de studies. De opleiding van NIBM is gewaardeerd en erkend door de handel en het bedrijfsleven voor zijn kwaliteit, bijgewerkte syllabi en wetenschappelijke methodologie van instructie. Het heeft een voorbeeldige staat van dienst van meer dan twee decennia trots projecteren een groot aantal alumni die hardcore professionals werken over de hele wereld in verschillende echelons van het management in grote industrieën en handel kringen.

 

Deze cursussen voorzien van gevarieerde keuzevakken om uit te kiezen uit te rusten de studenten om verschillende strategieën te formuleren en hun bedrijf te beheren met efficiëntie in verschillende management gebieden. De studies helpen ook de studenten om zich vertrouwd te maken met de nieuwste ontwikkelingen die zich voordoen in de zakelijke omgeving en ook de vooruitzichten van hun carrière te verbeteren.

 

NIBM voert diverse opleidingen in Management op verschillende niveaus om de efficiëntie van de werkende professionals te verbeteren.

 

Waarom NIBM

NIBM GLOBAL is een vooraanstaand instituut dat managementcursussen aanbiedt in zowel correspondentie- als online-modi. Bij NIBM, zijn we toegewijd om de beste van gewaardeerde cursussen aan te bieden. Wij zijn succesvol in dit domein met een volledig bijgewerkt curriculum bij te houden met real-time industrie normen. Onze industriegerichte cursussen met zeer interactief leerplatform zijn goed uitgerust om u een gevoel van de echte on-campus cursus ook.

 

Na verloop van tijd is onze cursus is goed gewaardeerd door veel bedrijven en conglomeraten voor zijn bijgewerkte syllabus en mentoring van studenten.

 

Studentenportaal en online materialen

Studenten krijgen toegang tot een exclusieve Student Portal na inschrijving, waar ze alle details van hun cursus te krijgen en ze zullen worden ondersteund door Online studiemateriaal ook.

 

WEBINARS – live/gearchiveerd

Periodieke webinars worden exclusief voor NIBM studenten georganiseerd door eminente faculteiten. Het schema voor de genoemde webinars zal ruim van te voren worden bijgewerkt op de NIBM website.

 

NIBM mobiele APP

Mobiele App (Android / iPhone) : U kunt de NIBM App downloaden door te zoeken in de Play Store of App Store en gebruik maken van alle diensten op uw mobiele telefoon.

 

E-mail ondersteuning

Bij NIBM hebben studenten het voorrecht om hun twijfels weg te nemen door vragen te stellen via emails. Onze eminente faculteit is toegewijd om de twijfels van de student onmiddellijk te verduidelijken.

 

NIBM Fast Track Programma

Het NIBM Fast Track programma is ontworpen voor studenten om de tijd die ze nodig hebben om hun cursus te voltooien te verkorten. Dit is een gouden kans voor studenten om hogere management kwalificatie te verwerven binnen een kort tijdsbestek. Studenten kunnen voor deze faciliteit kiezen op het moment van toelating of binnen twee maanden na inschrijving.

Studenten die kiezen voor fast track mode kan overmaken de fast track kosten in aanvulling op de respectieve cursusgeld.

Cursusnaam Verkorte Cursusduur Fast Track Kosten

1 Jaar MBA Opleiding 6 Maanden 5000

2 jaar MBA-opleiding 1 jaar 5.000

1 Jaar Executive MBA-Opleiding 6 Maanden 5.000

 

 

Onderwerp transfer faciliteit

Onderwerp overdracht faciliteit kan de kandidaat een ander programma te kiezen uit NIBM en voor hen de eerder bestudeerde vakken krijgen vrijgesteld.

De basisdoelstelling van deze faciliteit is vooral om studenten aan te moedigen door te leren tijdens hun loopbaan. De cursussen bij NIBM zijn speciaal ontworpen om de student meer kennis bij te brengen.

Indien studenten die een lagere opleiding volgen een hogere opleiding willen volgen bij NIBM, dan worden de vakken uit de eerdere opleidingen vrijgesteld.

Om voor een andere opleiding te kiezen, moet een student geslaagd zijn in alle vakken van de eerdere opleiding met een minimum van 50%.

Er is geen tegemoetkoming in de kosten voor vrijgestelde vakken.

Overdracht van vakken is niet toegestaan voor cursussen van andere instituten/universiteiten, aangezien dit alleen van toepassing is op NIBM-cursussen.

 

 

Geldigheid van inschrijving

De geldigheid van de cursussen is als volgt:

1 Jaar MBA Opleiding : 2 Jaar

2 jaar MBA-opleiding: 3 jaar

1 jaar Executive MBA-opleiding : 2 jaar

 

Studiemateriaal

Studenten zullen “Online downloadbaar PDF Studiemateriaal” ontvangen in hun “Portaal”. De CD-formaat van de cursus materialen ook zal worden verstrekt op remittance van een nominale vergoeding.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/