Cloacade Film
Image default
Kinderen

Hou de kinderen bezig door een trampoline of Berg skelter te kopen

De tijd van het buitenspeelgoed is weer aangebroken! Met de eerste zonovergoten dagen achter de rug gaan kinderen weer met z’n allen buiten spelen. Dat vraagt om nieuw buitenspeelgoed. Bij speelgoedspecialist Speelgoed De Betuwe krijgt u bestellingen die vandaag worden geplaatst, morgen al thuisgestuurd. Wilt u dat de kinderen ook buiten gaan genieten van de eerste lentezonnestralen? Kies er dan voor om een Berg skelter of een trampoline te kopen. Waar maakt u uw (klein)kinderen blij mee?

Kies voor een stoere Berg skelter om door de straten te scheuren

Willen de kinderen graag buiten op straat op avontuur met hun eigen ‘voertuig’? Kies er dan voor om een Berg skelter van uitmuntende kwaliteit te kopen. De kinderen gaan al rijdend het avontuur tegemoet en spelen samen in de frisse lucht. Een skelter van Berg gaat bovendien erg lang mee dankzij de uitmuntende kwaliteit. Zorg ervoor dat het frame goed wordt onderhouden zodat uw kinderen er een kindertijd lang plezier van hebben. Wilt u de perfecte skelter voor uw kinderen? In de collectie van Speelgoed De Betuwe vindt u meer dan 80 exemplaren die afgestemd zijn op de volgende leeftijdsgroepen:

  • 2 tot 5 jaar
  • 3 tot 8 jaar
  • 4 tot 12 jaar

Dankzij de leeftijdsgroepen wordt het makkelijker om een skelter van Berg te kopen waar bijvoorbeeld allebei de kinderen plezier van kunnen hebben, ongeacht hun leeftijd. De zadels en sturen zijn handmatig verstelbaar.

Springplezier is gegarandeerd met een van de grote trampolines

Wilt u ervoor zorgen dat de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen? Kies dan voor een trampoline kopen zodat het speelplezier maximaal wordt. Springend met alle vriendjes en vriendinnetjes zult u merken dat uw kinderen helemaal uitzinnig raken van plezier. Twijfelt u of het kopen van een trampoline wel zo geschikt is voor uw tuin? Geen zorgen! Er bestaan trampolines voor iedere ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een vrijstaande trampoline in rechthoekige vorm. Hiermee benut u de ruimte in uw tuin optimaal en bergt u de trampoline eenvoudig op na het buitenspeelseizoen. Heeft u genoeg oppervlakte? Kies dan voor een ronde, ingegraven trampoline voor extra stevigheid en speelplezier.