Cloacade Film
Image default
Toerisme

Groepsaccommodatie voor een leuke vakantie met vrienden of familie nabij Nijmegen

Wilt u met de hele vriendengroep genieten van een leuke vakantie in eigen land? Of heeft u iets te vieren met de familie en trakteert u daarom op een leuk uitje? Dan kunt u terecht bij De Schansehoeve voor uitstekende groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen. Iedereen is van harte welkom bij deze groepsaccommodatie met zeven kamers, inclusief eigen badkamer. Elke kamer is bovendien modern ingericht met alle nodige voorzieningen en comfortabele bedden. De organisatie beschikt zelfs over een specialis respijtzorg kamer op de begane grond. Zo kan werkelijk de hele familie mee genieten van een leuke vakantie in Alphen.

Groepsaccommodatie met alle voorzieningen in regio Nijmegen

Als u een groepsaccommodatie zoekt in de omgeving van Nijmegen, wilt u vast wel dat deze meer omvat dan enkel ruime en comfortabele slaapkamers, nietwaar? Daarom vindt u bij De Schansehoeve bijvoorbeeld een grote recreatieruimte op de begane grond. Deze is perfect om ’s avonds gezellig met familie en vriend spelletjes te spelen. Ook op regenachtige dagen is het hier fijn vertoeven. De ruimte bevat verder ook grote tafels en gemakkelijke stoelen waarop u samen geniet van een lekker hapje of een drankje. Ook kunt u gebruikmaken van een knusse zithoek om even televisie te kijken of gezellig te babbelen. Heeft u zin om lekker te koken voor uw vrienden of familie? Het kan in de ruime keuken die hoort bij de groepsaccommodatie nabij Nijmegen.

Groepsaccommodatie nabij Nijmegen of elders in Nederland

Bent u op zoek naar groepsaccommodatie, maar niet in de buurt van Nijmegen. Wilt u bijvoorbeeld met vrienden genieten van een uitje in Den Bosch of in Gelderland? Ook dat kan bij De Schansehoeve. De organisatie beschikt namelijk over verschillende vestigingen voor groepsaccommodaties in Nederland. Zo geniet u altijd van het comfort van deze accommodaties, waar u ook op vakantie gaat. Wilt u weten of er nog plaatsen beschikbaar zijn voor u en uw vrienden? Bekijk het dan snel online op de website van de organisatie. U berekent er meteen ook in enkele stappen de kostprijs van uw groepsaccommodatie in Nijmegen of elders.