Cloacade Film
Image default
Alarmsysteem

Geen risico meer lopen

Een draadloze camerabewaking is onmisbaar in elke winkel. Wij begrijpen dat u er alles aan wilt doen om dieven te voorkomen als u eigenaar bent van een winkel. Stelen kan bijna niet worden voorkomen, want dieven worden steeds brutaler en slimmer. Toch kan een duidelijke camerabewaking mensen afschikken om te stelen, ze vinden het risico wellicht te groot. Dat is logisch, want de kwaliteit van de draadloze camerabewaking wordt ook steeds beter. Hierdoor kunnen alle beelden op elke locatie worden teruggehaald. De beelden kunnen op pauze worden gezet en wanneer er wordt ingezoomd zullen de gezichten nog duidelijk te zien zijn.

Thuis of voor op de zaak

De draadloze camerabewaking is niet alleen ideaal voor in een winkel, maar ook voor thuis. Inbrekers zijn van veel mensen de grootste angst. Niemand wil thuiskomen en een leeg huis aantreffen. De meest waardevolle spullen ben je kwijt en je houdt er soms ook nog eens een trauma aan over. Het is logisch als je na zo’n gebeurtenis niet meer durft te slapen in je eigen huis. Draadloze camerabewaking kan deze angst bij je wegnemen. Je bent verplicht om anderen die op je terrein komen te laten weten dat er camera’s hangen. Dieven zullen dat dus zien en een ander huis pakken.

Geen kabels of ingewikkelde systemen

Een bijkomend voordeel van de draadloze camerabewaking is dat er geen sprake is van snoeren. Het ziet er dus ook nog eens veel netter uit. Je hoeft nu geen rekening te houden met kabels die overal liggen en je kan er dus ook niet over struikelen. Daarnaast zijn deze camera’s veel makkelijker om te installeren dan camera’s die niet draadloos zijn. Ben je overtuigd? Bestel dan snel je draadloze camerabewaking voor in je winkel of huis. Zorg wel dat je je aan alle regels omtrent privacy houdt, dan kan er niks mis gaan. Hopelijk kan je na deze aanschaf beter slapen en ben je als eigenaar van een winkel wat meer gerustgesteld.