Cloacade Film
Image default
Particuliere dienstverlening

Een onvergetelijke luxe rondreis door Vietnam boekt u bij dit flexibele reisbureau

Original Asia organiseert schitterende reizen door Azië. De rondreis door Sri Lanka met kinderen is ideaal als u met uw gezin wilt reizen. Bent u op zoek naar een langere en uitdagendere vakantie? Dan is de luxe rondreis door Vietnam een uitstekende keuze voor u. En aangezien dit reisbureau erg flexibel is, kunt u altijd vragen om de reis aan te passen of een overnachting ergens anders in te plannen. De luxe rondreis door Vietnam is 23 dagen lang en brengt u langs bezienswaardigheden in het noorden en in het zuiden. Omdat u tussendoor een binnenlandse vlucht neemt, ziet u in deze tijd echt een groot deel van het land.

Waar gaat u langs?

De luxe rondreis door Vietnam brengt u langs Hanoi, national parken en Halong Bay. U reist met de fiets langs rijstvelden, met een traditionele Jonk over de wateren en met de nachttrein naar Lao Cai. Na uw binnenlandse vlucht naar centraal Vietnam bezoekt u Hue, een historische keizerlijke stad, Ho An met de oude binnenstad en neemt u een tweedaagse cruise over de Mekong rivier. Ho Chi Minh City en de Cu Chi Tunnels heeft u dan nog fris in het geheugen staan. U sluit uw luxe rondreis door Vietnam af aan de stranden van het eilandje Phu Quoc, waar u nog even heerlijk tot rust komt voordat u weer naar huis gaat.

Boek een vakantie met de kinderen

Original Asia organiseert ook een 15-daagse rondreis door Sri Lanka met kinderen voor u. Dat is een reis die specifiek is samengesteld voor gezinnen en die in de Malediven eindigt. Tijdens deze rondreis komt u langs ruïnes en koningssteden, langs een olifantenopvangcentrum, langs rijstvelden, u maakt een jeepsafari, een schitterende treinreis en eindigt op het strand. De rondreis door Sri Lanka met kinderen is zo veelzijdig dat iedereen plezier heeft. Uiteraard slaapt u in familiekamers en is het tempo ook voor kinderen goed te doen.