Cloacade Film
Image default
Industrie

Deze kunststof verpakking is eenvoudig te recyclen

Bij Naber Plastics wordt een kunststof verpakking ontwikkeld volledig op basis van uw eigen wensen! Als het voor uw bedrijf net zo belangrijk is om duurzaam te ondernemen als bij dit spuitgietbedrijf, dan is dit een samenwerking zonder zorgen. Naber Plastics doet er namelijk alles aan om een zo duurzaam mogelijke verpakking te ontwikkelen en deze vervolgens CO2-verantwoord te produceren. Dit bedrijf heeft bijvoorbeeld eigen zonnecellen op het dak waarmee zij hun volledige machinepark laten draaien. Een deel hiervan is het koelsysteem met dry-coolers en chillers die een ontzettend hoge C.O.P. hebben – hartstikke efficiënt met de energie dus! Daarnaast wordt de restwarmte gebruikt voor de verwarming van kantoren en de magazijnen. Bij dit spuitgietbedrijf is er dus een gesloten energiecircuit.

Duurzaamheid zit in het DNA van dit bedrijf

Maar het gaat er natuurlijk niet alleen om wat dit bedrijf voor zichzelf doet. Wat kunnen ze op het gebied van een kunststof verpakking namelijk voor u betekenen? De in-house ontwikkelingsafdeling neemt al uw wensen namelijk mee in het ontwerp terwijl ze ook rekening houden met de geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen. Daarnaast zijn deze experts niet bang om hun mening te geven – als zij een efficiëntere manier zien om de kunststof verpakking te ontwikkelen, dan zullen zij dit in overleg altijd voor u uitvoeren! Bovendien zit duurzaamheid in het DNA van dit bedrijf. Van het recyclen van kunststof afval tot het energiezuinig maken van de spuitmachines – ze regelen het allemaal. Daarnaast wordt er in het ontwerp ook rekening gehouden met duurzaamheid zodat uw eindgebruiker niet heel veel moeite hoeft te doen om de kunststof verpakking te recyclen. 

Neem contact op

Klinkt dit als het spuitgietbedrijf waar u naar op zoek bent? Wacht dan niet langer en neem contact op met de specialisten van Naber Plastics om een kunststof verpakking te laten ontwikkelen en produceren volgens uw eigen wensen. Binnen de kortste keren start het proces voor u!

https://naberplastics.com/