Welke workshops ga jij doen in Nijmegen?

Ben jij dit jaar aangesteld om het weekend weg met vrienden te organiseren? Dan is het volgen van workshops in Nijmegen een originele dagbesteding. Bij DoeNijmegen kan deelnemen namelijk met een grote groep van maximaal 10 personen. Bovendien kies je zelf wat jullie gaan doen. Hert is bijvoorbeeld mogelijk om te beginnen met een speurtocht en vervolgens te eindigen met een workshop waarin je je eigen shotje maakt. Je bent dus helemaal vrij in de mogelijkheden. Dit geldt ook voor de tijdsduur van de workshops in Nijmegen. Hebben jullie de hele dag de tijd? Kies dan voor wat langere activiteiten zoals de eerdergenoemde speurtocht of de escape diner game.

Maak je dag compleet met workshops in Nijmegen

Wat ga je doen op een perfect dagje uit met je familie? Het kan een lastige klus zijn om een leuke dag voor te bereiden. Bij DoeNijmegen hebben ze verschillende originele workshops waar jij uit kunt kiezen. Heb je een actieve familie? Dan is het doen van de speurtocht door Nijmegen een goed idee. Of het escape diner waarbij je tijdens het eten spannende raadsels voorgeschoteld krijgt. Kies je liever voor een van de creatieve workshops die je kunt doen in Nijmegen? Ga heerlijk schilderen met heel de familie of maak karikatuur portretten van elkaar. Je ziet het, de mogelijkheden bij DoeNijmegen zijn oneindig.

Een leerzame dag met al je collega’s tijdens uitdagende workshops in Nijmegen

Er is geen betere manier om al je collega’s goed te leren kennen, dan met zijn allen workshops te volgen in Nijmegen. Dit doe je bij DoeNijmegen. Hier vind je allerlei originele activiteiten, ieder verschillend in tijd. Het handige hiervan is dat je helemaal zelf kiest hoeveel workshops je doet en hoeveel tijd je ermee bezig bent. Leer elkaar beter kennen tijdens een workshop schilderen of haal de Sherlock Holmes in je naar boven tijdens een speurtocht door het centrum van Nijmegen. Benieuwd of jullie presteren onder druk? Probeer te ontsnappen uit de Escape Room. Wie is het snelst uit de kamer?