Wat zijn de voordelen van kunstgras in de tuin

Kost het tuinieren, zoals grasmaaien, u ook zoveel tijd? U kunt dit voorkomen met het aanleggen van kunstgras. Bij Kunstgrasgigant kunt u een ruim assortiment kunstgras kopen.. Zo koopt u kunstgras voor uw kinderen om op te spelen, maar ook voor de sier. Het kunstgras blijft namelijk voor lange tijd groen. Op die manier heeft u het hele jaar een mooie groene tuin én bent u nauwelijks tijd kwijt aan onderhoud. Kom langs bij een van de locaties bij u in de omgeving voor betrouwbaar advies.

Heel veel korting op uw nieuwe kunstgras!

Kunstgrasgigant heeft regelmatig grasmatten in de aanbieding. Dit zijn vaak grasmatten uit vroegere collecties, die nu voor een scherpe prijs verkrijgbaar zijn. Bij het kopen van uw nieuwe kunstgras is het dus zeker de moeite waard om deze acties te bekijken. Ook hier vindt u de kwaliteit die u zoekt bij een grasmat. Het kunstgras is niet van echt te onderscheiden en zeer milieuvriendelijk. In de actie vindt u kunstgras wat u kunt kopen voor uw tuin, dakterras of balkon. De hoogtes verschillen per grasmat, dus opties genoeg om uw wensen voor kunstgras te realiseren.

Kunstgras kopen voor uw huis

Wist u dat u kunstgrasmatten niet alleen buiten neer kunt leggen? Het is zeer geschikt voor binnen. U kunt het ook gebruiken in uw beursstand, winkel of als decoratie thuis. Hierbij is het mogelijk om de matten te leveren met een brandwerend certificaat. Op dit moment hebben we bij Kunstgrasgigant drie soorten in het assortiment, variërend van kort tot wat meer lengte. De meeste soorten kunstgras bij Kunstgrasgigant hebben 10 jaar garantie. Dit houdt in dat u altijd gegarandeerd groen gras heeft en uw vezels niet loslaten. Is dit wel het geval dan hoort een specialist dit direct op te lossen.