Waarom steeds meer ouderen kiezen voor een particulier verpleeghuis

Steeds meer senioren die niet meer zelfstandig kunnen wonen, verhuizen naar een particulier verpleeghuis. Het grote voordeel voor de bewoners is dat hier voldoende aandacht is voor iedereen en dat er uiteraard uitstekende zorg wordt geboden. Particuliere ouderenzorg is erg in opkomst nu de vergrijzing toeneemt en mensen ook in de laatste levensfase willen kunnen rekenen op goede zorg. U kunt dit zelf regelen, maar u kunt dit natuurlijk ook doen voor een ouder of ander familielid dat zorg nodig heeft. U kunt het particulier verpleeghuis van tevoren bezoeken om te beoordelen of dit de plek is waar u of uw familielid wil wonen als zelfstandig wonen niet meer gaat. Zo ja, dan kunt u zich inschrijven als er een indicatie is voor zorg. Zodra er een plaats vrij is, wordt u daar dan over geïnformeerd.

Kies voor goede zorg en een prettige woonomgeving

Als u uw hele leven hard heeft gewerkt, wilt u onbezorgd kunnen genieten van uw oude dag. In een particulier verpleeghuis is daar alle ruimte voor. U kunt deelnemen aan activiteiten die worden georganiseerd – zowel binnen het verpleeghuis als daarbuiten – en natuurlijk kunt u rekenen op uitstekende particuliere ouderenzorg. Er is 24/7 verplegend personeel aanwezig dat u alle zorg biedt die u nodig heeft en dat alle tijd voor u heeft. U kunt samen met andere bewoners de maaltijden eten, maar als u liever op uw eigen kamer eet kan dat ook. U heeft de beschikking over een ruim appartement met aparte slaapkamer en ruime badkamer. Familie en vrienden zijn altijd welkom en kunnen zelfs overnachten in het gastenverblijf.

Waar wilt u wonen in de herfst van uw leven?

Als het tijd wordt om na te denken over een fijne woonplek voor de laatste levensfase, dan kunt u kiezen voor particuliere ouderenzorg. Deze wordt geboden vanuit diverse particuliere verpleeghuizen verspreid over heel Nederland. Compartijn biedt deze zorg in een aantal verpleeghuizen in Brabant en daarbuiten. Op hun website kunt u de verschillende locaties bekijken en leest u meer informatie over de zorg die hier wordt geboden. Een afspraak maken of meer informatie inwinnen via het personeel is natuurlijk altijd mogelijk. U vindt de contactgegevens op de website.