Slepende familieruzies? Het advocatenkantoor in Nijmegen helpt

Heeft u ruzie met een familielid, dan is dat erg vervelend. Schakel daarom een advocatenkantoor in Nijmegen in. Dan komt er een eerlijke en rechtvaardige oplossing. Vooral in emotionele periodes, bijvoorbeeld na een sterfgeval, kunnen de emoties hoog oplopen. Zeker als er een erfenis in het spel is en er onenigheid over de verdeling is, doet u er goed aan om naar de specialisten van het advocatenkantoor in Nijmegen te gaan. Zij zoeken exact uit hoe de situatie in elkaar zit en zorgen ervoor dat de waarheid boven tafel komt. Alles wat te maken heeft op een verscheidenheid aan rechtsgebieden behandelen de specialisten van het advocatenkantoor in Nijmegen. Denk hierbij aan een echtscheiding, alimentatie en adoptie.

Ruzie met de buren over de erfgrens? Schakel de hulp in van het advocatenkantoor in Nijmegen

Heeft u ruzie met de buren, dan helpt het advocatenkantoor in Nijmegen u graag. Bijvoorbeeld bij ruzie over de erfgrens, geluidsoverlast of viezigheid. Schakel dan de hulp in van NOME advocaten. Met het burenrecht bekijken de specialisten wat de mogelijkheden zijn en wie er gelijk heeft in een bepaalde situatie. Het advocatenkantoor in Nijmegen adviseert u graag. Staat u in uw recht? Dan communiceren de specialisten dit nieuws samen met u richting de buren. Op die manier hebben zij de mogelijkheden om de erfgrens aan te passen, het lawaai te minder of de huisdieren in bedwang te houden. Helpt dat niets? Dan is een gerechtelijke procedure een vervolgstap.

Het advocatenkantoor in Nijmegen helpt u als u het niet eens bent met een rechterlijke uitspraak

Wanneer u het niet eens bent met uw veroordeling in hoger beroep, dan helpt het advocatenkantoor in Nijmegen u verder. NOME advocaten helpt bij het in cassatie gaan. De specialisten bekijken wat de situatie is en of uw zaak in aanmerking komt om in cassatie te gaan. Zo wordt de uitspraak van het gerechtshof onder de loep gelegd en onderzoeken de specialisten van het advocatenkantoor in Nijmegen wat er anders had gekund. Vervolgens wordt er een plan opgesteld en doen de advocaten er alles aan om ervoor te zorgen dat de uitspraak voor u zo gunstig mogelijk uit kan pakken.