Cloacade Film
Image default
Bedrijven

Photobooth huren bij Propfun

Bij Propfun kunt u nu een leuke photobooth huren voor een aankomend feest. Waar u ook woonachtig bent, wij verhuren onze photobooths door heel Nederland én België. Op die manier kunt u altijd eenvoudig en snel een booth bij u in de buurt afhalen. Zo hebben wij bijvoorbeeld afhaaladressen gevestigd in Amsterdam, Groningen, Utrecht, Rotterdam en Antwerpen. U kunt onze producten al huren voor een vaste prijs van €275 euro zodat uw feest volledig geslaagd zal zijn. Men zal nog lang napraten over hoe leuk het feest was en zal blijven kijken naar de mooie herinneringen die via onze booths zijn vastgelegd. 

Pakketten van Propfun

Bij Propfun kunt u diverse pakketten aanschaffen. Eén van onze pakketten is de digitale photobooth. Deze kunt u al aanschaffen vanaf €175. Dit is een fotozuil waar u de hele dag of het hele feest onbeperkt foto’s en video kunt maken. Zo kunt u mooie herinneringen maken en deze voor het leven vastleggen. U krijgt hierbij de foto’s en video’s digitaal aangeleverd zodat u deze kunt delen met al uw vrienden op diverse sociale media kanalen. Bij dit pakket krijgt u ook diverse accessoires geleverd om extra leuke foto’s en video’s te kunnen maken. Wij werken ook met een filter waardoor uw huid wordt verbeterd en u kunt ook nog eens kiezen uit 15 verschillende templates. Een ander pakket dat wij aanbieden is het ‘photobooth met prints’ pakket. Dit is het pakket van €275 waarover u al eerder kon lezen. U profiteert hierbij van een onbeperkt aantal prints en ook hierbij kunt u gebruik maken van diverse feestaccessoires, huidverbetering en templates. Tot slot hebben wij het ‘360 spinner’ pakket. Hierbij krijgt u 360 graden beelden van bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest of voor een zakelijk moment. U kunt deze photobooth al huren vanaf €950. 

Upgrades

Naast de vaste pakketten die wij aanbieden bij Propfun kunt u ook nog profiteren van diverse upgrades. Zo krijgt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om bestaande ontwerpen aan te passen, een fotostrip zelf te ontwerpen, een breng- en haalservice van de photobooth, een reclamebord of een leuk gastenboek. Kijk voor de actuele prijzen van de photobooths op onze website.

Gerelateerde artikelen

Het nut van het kiezen van de juiste verf

Studeren met SPSS – Wie kan helpen?

Las u dat nou goed?