Cloacade Film
Image default
Huishoudelijk

Ontdek het ruime aanbod van Auping in deze showroom nabij Utrecht

Auping is wellicht wel een van de meest bekende beddenfabrikanten van Nederland – dat is dan ook de reden dat Fidder Slapen in Woerden nabij Utrecht zó trots is dat ze alle modellen van dit merk mogen aanbieden! Het is altijd mooi om een thuiswedstrijd te spelen, zeker wanneer een product zichzelf verkoopt. En dat is precies wat een bed van Auping doet – het loopt bijna vanzelf uw slaapkamer in regio Utrecht binnen. De bedden en matrassen van Auping staan namelijk bekend om hun goede ventilatie, ondersteuning, drukverlaging en verstelbaarheid. Met andere woorden, het is een compleet bed dat ervoor zal zorgen dat u iedere ochtend compleet uitgerust en energiek wakker wordt! Bekijk snel de verschillende modellen in het Auping Plaza in de buurt van Utrecht.

Met een Hästens boxspring slaapt u ook altijd heerlijk

Vindt u onverhoopt toch niet het geschikte bed bij Auping? Dan zijn de boxsprings van Hästens ook nog een goede keuze! Fidder Slapen in Woerden heeft namelijk ook een ruim assortiment met boxsprings van Hästens. Bovendien zijn zij exclusieve aanbieder in Nederland van dit Zweedse kwaliteitsmerk. Voor de boxsprings van Hästens wordt er enkel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan grenen hout, wol, katoen en natuurlijk paardenhaar. Dit merkt u terug in het ligcomfort! Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar waaronder de 2000T, de Eala en de Maranga. Ieder model heeft zijn eigen specificaties waardoor u zeker een geschikt bed zult vinden voor uw slaapgewoonten!

Ervaar de persoonlijke service bij Fidder Slapen in Woerden

Wilt u dat er echt tijd voor u wordt genomen als u op zoek bent naar een nieuw bed? Dan moet u zeker rekenen op de persoonlijke service van Fidder Slapen in Woerden. Maak een afspraak met een van de slaapspecialisten, doe de slaap check-in en ontdek welk merk én model het best bij u past.