Linnen gordijnen op maat: een natuurproduct voor ieder interieur

Linnen gordijnen brengen sfeer aan in een ruimte. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan zeker deze blog. Wij vertellen u graag alles over linnen gordijnen en de mogelijkheden hiervan.

Voering en afwerking van linnen gordijnen

Onze linnen gordijnen worden niet alleen gratis op maat gemaakt, maar ook gratis gevoerd. Het voeren van gordijnen heeft een aantal voordelen. Zo beschermt u de linnen gordijnen tegen het zonlicht en behouden ze daardoor beter hun kleur. Daarnaast geeft de voering de gordijnen extra volume. Hierdoor vallen ze mooier en wordt het stoere effect van linnen versterkt. 

Reinigen van linnen gordijnen

Wilt u weten hoe linnen gordijnen gewassen moeten worden? Advies is om linnen gordijnen professioneel te laten reinigen bij een stomerij. Kies hier voor ‘dry cleaning’ als reinigingsmethode. Bij dry cleaning wordt de stof namelijk gereinigd zonder dat er gebruik wordt gemaakt van water. Op die manier is de kans op krimp vele malen kleiner. Linnen gordijnen en vouwgordijnen kunt u strijken op de hoogste temperatuur. Linnenlook en transparante gordijnen kunt u wél zelf reinigen. U wast deze gordijnen op een wolprogramma op maximaal 30 graden. Deze stoffen zijn kreukherstellend en hebben nagenoeg geen last van krimp. Als tip voor het wassen: vouw de haken van het gordijn naar elkaar toe. Doe hier vervolgens een panty of waszak omheen. Deze kunt u dichtknopen met een schoenveter. Zo kunt u de gordijnen eenvoudig wassen, zonder dat de haken uw wasmachine beschadigen.

Linnen gordijnen, linnenlook en transparant

Wij bieden naast linnen gordijnen nog meerdere soorten gordijnen aan. Enkele producten die wij aanbieden zijn: linnenlook of transparante gordijnen. Nieuwsgierig geworden naar deze producten? Bekijk dan direct onze collectie.

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. 

https://www.linnengordijnenshop.nl/