Cloacade Film
Image default
Zorg

Laat uw dyslexie behandelen bij deze specialist in Noord-Brabant

Heeft uw kind of uzelf last van dyslexie en wilt u dit laten behandelen? Ga dan naar Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal in Noord-Brabant. Deze specialist helpt kinderen, jongeren en volwassenen bij hun ontwikkeling op het gebied van technisch lezen en spelling. Door middel van een passende behandeling wordt de dyslexie aangepakt en verbeterd. Dit is belangrijk zodat kinderen geen achterstand oplopen op de basisschool en gewoon mee kunnen doen met de rest van de klas. Maar ook na deze fase, op de middelbare school, bij een vervolgopleiding of in het bedrijfsleven, is het aanpakken van dyslexie noodzakelijk. Hiervoor zit u bij deze specialist helemaal goed!

Wat is de juiste behandeling?

Als de diagnose dyslexie gegeven wordt, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te behandelen. Zo kunnen de gevolgen hiervan beperkt blijven. Naast dat u of uw kind een achterstand kan oplopen, kan ook het zelfvertrouwen ondermijnd worden. Als iemand niet mee kan doen met de rest van de groep kan dit voor onzekerheid zorgen. Als u Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal in Noord-Brabant inschakelt, wordt er eerst een onderzoek uitgevoerd. Aan de hand van dit onderzoek wordt er vastgesteld welke vorm van dyslexie u of uw kind heeft en hoe ze dit het beste kunnen behandelen. Zo kan er sprake zijn van ernstige, enkelvoudige dyslexie, maar ook dyslexie in minder mate komt vaak voor. Voor beide vormen is er een behandeling op maat. Zo kan het geven van extra leesoefeningen al voldoende zijn, maar er zijn ook meerdere methoden. Dit wordt met u besproken aan de hand van het onderzoek.

Neem voor meer informatie contact op

Wilt u uw dyslexie laten behandelen bij Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal? Neem dan contact op met deze specialist. Hun medewerkers staan u graag te woord en aan de hand van uw situatie en wensen geven ze advies. Vervolgens kunt u direct een afspraak maken. In sommige gevallen is er een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist nodig. Ook dit wordt met u besproken. Heeft u nog vragen over de verschillende behandelingen? Neem ook dan contact met hen op.

https://dyslexieinstituutroosendaal.nl/

Gerelateerde artikelen

Laat u helpen aan uw nekklachten door een fysiotherapeut in Den Bosch

Verschillende soorten logopedie in Bergen op Zoom en omstreken

Last van rugklachten in Arnhem?