Kiest u voor een soepje, broodje of salade als u gaat lunchen in Breda centrum?

Als echte fijnproever wilt u natuurlijk gaan lunchen op bij een restaurant waar u een rijke keuze heeft uit de heerlijkste gerechten. Of houdt u het toch liever bij één vast gerecht? Waar u ook van houdt, bij de sfeervolle lunchlocatie Parc Breda, gevestigd in het centrum van deze Brabantse bourgondische stad, gaat u overheerlijk lunchen. Naast de bekende klassiekers zoals een broodje vitello tonato of zalmsalade, vindt u ook een aantal verrassende elementen op de kaart. Wat dacht u van een tom kha kai, de klassieke Thaise soep? Of kies eens voor een tabouleh salade en ontdek de Libanese kruiden. Heeft u liever iets warms tijdens de lunch? Dan zijn er ook meerdere mogelijkheden, zoals een pasta, een kruidige risotto of een smaakvol stuk vlees.

Lekker lunchen of genieten van borrelhapjes in het mooie Breda, middenin het centrum

Spreekt u binnenkort af met vrienden bij een café op de grote markt van Bredav? Of besluit u juist spontaan om te gaan borrelen? U bent er bij de lunchlocatie Parc Breda voor aan het juiste adres. Zij serveren ook de heerlijkste borrelhapjes. Ideaal om te delen! Kies bijvoorbeeld voor een authentieke snack als brood met aioli of oude kaasblokjes. Of ga op de avontuurlijke toer met chorizo kroketjes en scampi filodeeg. Perfect te bestellen als vrijdagmiddagborrel of om samen te eten als lunch. Toch nog meer honger? U bestelt eenvoudig en snel een ander gerecht erbij! Dat wordt genieten tijdens het lunchen bij Parc Breda in het centrum!

Ontdek alle mogelijkheden voor lunchen of dineren bij Parc Breda in het centrum

Gaat u binnenkort naar Breda? Dan is een sfeervolle lunch bij Parc Breda een echte aanrader. Daarnaast kunt u bij deze zaak ook terecht als u wilt borrelen of dineren in het centrum van Breda. De kaart heeft eindeloos veel mogelijkheden. Houdt u van authentieke gerechten? Dan gaat u bijvoorbeeld voor de rundercarpaccio, kalfskroketten of gebakken zalm. Zin in iets nieuws? Proef eens een paar van de oesters van de kaart voor een hele nieuwe smaakbeleving. Ook voor de allerkleinsten zijn er genoeg leuke gerechtjes waaruit gekozen kan worden. Veel honger? Kies voor het verrassingskeuzemenu, waar u wel tot vijf gangen kunt bestellen. De wijnliefhebber neemt hier een passend wijnarrangement bij om de avond compleet te maken. Ontdek snel zelf alle mogelijkheden bij Parc Breda!