Cloacade Film
Image default
Aanbiedingen

Kan ik na vloerverwarming aanleggen de vloer nog vervangen?

Vloerverwarming aanleggen betekent niet dat u de rest van de tijd dat u in uw huis woont geen nieuwe vloer meer kunt nemen. U kunt de vloer gewoon vernieuwen. De vloerverwarming wordt in de ondervloer ingefreesd. Dat betekent dat wanneer u de vloer vervangt, deze gewoon kan blijven liggen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat u voorzichtig bent als de vloer eruit gaat en de vloerverwarming daardoor bloot komt te liggen. Schakel het systeem uit als u met de vloer aan de slag gaat. De slangen kunnen zeer heet worden en u kunt zich er dan mogelijk aan branden.

Let op als u een nieuwe vloer gaat plaatsen

Als u een nieuwe vloer wilt laten aanleggen, dan is het belangrijk dat u zich ervan vergewist dat het materiaal van de vloer geschikt is voor vloerverwarming. Als u een vloerverwarming laat plaatsen en daarna een nieuwe vloer uitkiest, dan kunt u met de leverancier van uw vloer overleggen of de door u uitgekozen vloer wel of niet geschikt is voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Vaak kan de leverancier u ook een alternatief adviseren indien de vloerkeuze niet te gebruiken is in combinatie met vloerverwarming. Als uw vloer niet geschikt is voor vloerverwarming kan dit leiden tot schade aan zowel het verwarmingssysteem als de vloer. Het is dus zaak om dit te voorkomen.

Wie kan vloerverwarming aanleggen bij mij thuis of in een bedrijfspand?

Heeft u nog geen vloerverwarming? Neem dan contact op met 123Vloerverwarming uit Numansdorp. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van vloerverwarming in woningen en bedrijven. U kunt direct een offerte aanvragen en als u daarmee instemt meteen een afspraak maken om de verwarming onder uw vloer te laten plaatsen. De plaatsing in een gemiddelde woonkamer duurt ongeveer een dag. Daarna kunt u het systeem direct inschakelen en van de aangename warmte genieten. Vloerverwarming is overigens ook geschikt voor de badkamer, slaapkamer of werkkamer. Voor onderhoud en reparatie van het systeem kunt u eveneens een beroep doen op de vakmensen van 123Vloerverwarming.

https://www.123vloerverwarming.nl/