In dit particulier verpleeghuis staat de cliënt centraal

Wanneer u moeite heeft met het draaiende houden van uw huishouden en u wel wat zorg kunt gebruiken, weet dan dat er een particulier verpleeghuis bestaat. Bij Compartijn woont u in uw eigen omgeving, maar kunt u wel altijd beroep doen op een zorgmedewerker. Zo geniet u van heerlijk eten en drinken, mag familie altijd langskomen en krijgt u elke dag de beste zorg. En wist u dat een combinatie van wonen en zorg in een particulier woonzorgcentrum van Compartijn niet veel duurder hoeft te zijn dan het wonen in een traditioneel verpleeghuis?

Particuliere ouderenzorg in een gezellig verpleeghuis bij u in de buurt

Wilt u op uw eigen manier uw leven kunnen blijven leiden? Dit kan wanneer u gaat wonen in een gezellig particulier verpleeghuis in uw eigen omgeving. Met verzorgingshuizen verspreid door heel Nederland is er altijd wel eentje dichtbij. Zo vindt u ze bijvoorbeeld in Tilburg, Enschede, Den Haag en Ede. Een goede particuliere ouderenzorg staat bij Compartijn hoog in het vaandel. Zo zit er 24 uur per dag en 7 dagen per week iemand voor u klaar als u zorg nodig heeft, wordt het huishouden voor u gedaan en krijgt u elke dag het lekkerste eten en drinken in het particulier verpleeghuis.

In dit verpleeghuis voor particuliere ouderenzorg heeft u medisch-specialistische zorg op afroep

De meeste mensen zijn afhankelijk van hulp als ze ouder worden. Wanneer u gaat wonen in een particulier verpleeghuis van Compartijn, heeft u recht op medische zorg op afroep. En dat 24 uur per dag en 7 dagen per week. Zo krijgt u particuliere ouderenzorg, die volledig bij uw behoeften aansluit. De ervaren medewerkers van Compartijn helpen u ook met verpleging en uw persoonlijke verzorging, en dat allemaal in uw appartement dat gevestigd is in ons particulier verpleeghuis. Heeft u zorg nodig in het ziekenhuis of bij een specialist op locatie? Geen probleem! U wordt altijd gebracht en deskundig begeleidt tijdens deze afspraken.