Cloacade Film
Image default
Fotografie

Geen feest is compleet zonder photobooth

Een verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest? Met een photobooth kun je tijdens het feest herinneringen maken en vastleggen. Bij Propfun kun je voor een vast bedrag per dag een photobooth huren, inclusief foto’s printen en digitale feestaccessoires. Voor deze photobooths zijn er verschillende afhaaladressen in Nederland en België. Er is dus altijd een photobooth bij jou in de buurt.

Huren van een photobooth bij Propfun

De photobooth die je bij Propfun huurt is een ‘plug and play’ photobooth. Oftewel een photobooth die vrijwel meteen gelijk klaar is voor gebruik. De werkwijze is eenvoudig: De photobooth ophalen, klaarzetten, de stekker in het stopcontact steken en de photobooth is klaar voor gebruik.

In de regel wordt de photobooth de dag van het feest opgehaald en de volgende dag weer teruggebracht. Het is mogelijk om, zonder extra kosten, de photobooth op de avond voor het feest op te halen. Maar let op, de photobooth mag alleen op de huurdag gebruikt worden!

Het vervoeren van de photobooth is als net zo eenvoudig als het gebruik ervan. De photobooth bestaat uit een aantal losse delen die handig in een auto te zetten zijn. De photobooth past in een gemiddeld formaat auto.

Toch wat hulp nodig bij jouw feest? Voor een klein bedrag extra komt Propfun alles brengen, installeren en na afloop van het feest weer ophalen.

Een photobooth voor elk feest

Of het nu een verjaardag is, een bruiloft of een bedrijfsfeest, de photobooth is elke keer weer een hit. Bij Propfun huur je deze fotopaal met printer altijd voor een hele dag. Hierdoor kun je tijdens het hele feest onbeperkt foto’s maken en afdrukken. Of video’s en GIFjes maken.

Met de photobooth van Propfun maak je verschillende soorten beelden. Je kunt kiezen voor een foto-, slomo-, video-, gif- of boomerangsessie. Het eindresultaat zie je direct op het scherm en alle beelden worden digitaal opgeslagen.

Het standaardpakket van Propfun is uit te breiden met leuke extra’s. Zoals een gepersonaliseerde fotostrip met bijvoorbeeld een trouwdatum of een bedrijfslogo. Verder is er een gastenboek pakket zodat je alle foto’s direct mooi ingeplakt hebt. Bekijk meer