Cloacade Film
Image default
Eten en drinken

Eten bij de Kommensaal

Restaurant de Kommensaal wordt ook wel ‘de huiskamer van de Liemers’ genoemd. Ze staan bekend om de gezelligheid en gemoedelijkheid. Restaurant de Kommensaal biedt verschillende keuzes voor een aantrekkelijke prijs. Kom genieten van a la carte eten of ga je liever voor een tapas avond. Elk seizoen stelt de Kommensaal een nieuwe kaart samen. Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van de oogsttijden van verse ingrediënten. Heb je iets te vieren? Vier dit bij de Kommensaal! Keuze uit verschillende feestzalen en all-in-buffetten.

Restaurant de Kommensaal

Gasterij De Kommensaal ligt op een prachtige locatie in Lathum. Dit is in de directe omgeving van Duiven, Westervoort, Zevenaar, Arnhem of Velp. Je kan hier heerlijk op het terras zitten wanneer je aan het fietsen bent. Of met de auto als je hier uiteten wilt. Het restaurant biedt verschillende mogelijkheden aan, dit voor een aantrekkelijke prijs. Tijdens je bezoek aan het restaurant kan je laten verrassen door de dagschotels van de chef. Wil je eens iets anders proberen? Kies dan voor onze 4 gang proeverij of voor onze tapas avonden. De tapas avond zijn twee avonden per week. Voor een vast bedrag kan je genieten van meer dan 60 gerechten. Zeker het proberen waard.

Iets te vieren? Kom bij de Kommensaal!

Hier weten ze wel wat feesten is. Heb je iets te vieren met je familie, vrienden of collega’s? Wil je een groot diner, een leuke activiteit of een gezellige BBQ? Dit is bij de Kommensaal mogelijk. Wanneer je een feest wil vieren beschikt de locatie over twee zalen, De Deel en de Van Gogh zaal. Of je nu met klein of groot gezelschap bent, onze service en gastvrijheid is voor iedereen hetzelfde. Als er speciale dieetwensen zijn, zoals vegetarisch of zoutloos, dan houden wij daar rekening mee. Daarnaast beschikt de grote zaal over een bar die het personeel graag voor je bemant. We willen niet dat jouw gasten tekort komen. Van tapas tot aan een uitgebreid buffet. Wij informeren je graag over de vele mogelijkheden bij de Kommensaal.

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Catering bestellen in Amsterdam

Een lekkere bonenschotel maken?

Wat is een Boston Butt?