Een mediator ondersteunt u maximaal tijdens de echtscheiding

Wanneer u een mediator inschakelt tijdens de echtscheiding, weet u zeker dat u op een volwassen manier uit elkaar gaat. En dat is vooral fijn als er kinderen betrokken zijn bij de scheiding. Want wat gebeurt er met de kinderen na een echtscheiding? Dat is een veel voorkomende vraag waar Scheiden doe je samen uiteraard antwoord op heeft. Als er kinderen betrokken zijn bij de echtscheiding met uw toekomstige ex-partner zorgt de mediator voor de juiste ondersteuning. Dit scheidingsbemiddelingsbedrijf heeft een eigen kindercoach, die ervoor zorgt dat kinderen goed worden begeleid tijdens een echtscheiding. Ook als u het uw kinderen nog niet verteld heeft van uw echtscheiding, voorziet de mediator u graag van persoonlijk advies. Vertel de kinderen zelf dat u gaat scheiden en maak uw kinderen duidelijk dat het absoluut niet hun schuld is. Meer adviezen vindt u op de website van Scheiden doe je samen.

Kies voor een erkende mediator bij een echtscheiding

Niemand zit erop te wachten, toch kan het gebeuren: een echtscheiding. Als het dan toch zover is gekomen, is het verstandig om te kiezen voor mediaton door Scheiden doe je samen. Bij een echtscheiding komt heel wat bij kijken en daarom is het verstandig om een mediator in te schakelen. Tegenwoordig kan iedereen zich een mediator noemen, maar de titel MfN Mediator is wel beschermd. Wat betekent het voor u als u een erkende mediator inschakelt bij uw echtscheiding? Zo zit u altijd met een mediator aan tafel die deskundig en bekwaam is in zijn of haar vakgebied. Dit komt door de jaarlijkse bijscholing die verplicht is. Uiteraard dient de mediator van Scheiden doe je samen zich ook te houden aan bepaalde gedragsregels. Onafhankelijkheid, neutraliteit en vertrouwelijkheid spelen hierbij een grote rol. 

Maak een afspraak met de mediator voor hulp bij uw echtscheiding

Heeft u erover nagedacht om hulp in te schakelen tijdens een scheiding? Veel mensen hebben er baat bij, u dus waarschijnlijk ook. Scheiden doe je samen helpt u om deze turbulente tijd door te komen. Naast het creëren van een heldere communicatie tussen u en uw partner, spelen eventuele kinderen ook een belangrijke rol. Zo beschikt deze scheidingsbemiddelaar over een ervaren kindercoach, die een compleet begeleidingstraject voor kinderen mogelijk maakt. Zowel u als uw kind kan na een echtscheiding terecht bij deze mediator. Wilt u weten wat de scheidingsbemiddelaar voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een kennismaking op kantoor of bij u op locatie. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Samen met u wordt gekeken of het klikt en eventuele vragen worden beantwoord.