Cloacade Film
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een flexibel schoonmaakbedrijf in de buurt van Rotterdam met scherpe prijzen

Het belang van een goed zakelijk schoonmaakbedrijf in de buurt van Rotterdam is duidelijk: je gebouw ziet er altijd verzorgd uit, dat levert tevreden medewerkers op en klanten die onder de indruk zijn. Het is dus zaak om een bedrijf uit te kiezen die deze werkzaamheden voor jou gaat oppakken. Directschoon is een schoonmaakbedrijf voor kantoren in Utrecht en Rotterdam dat flexibiliteit en betaalbaarheid met elkaar weet te combineren. Dat levert voor jou een uitstekende situatie op, want jij bepaalt wat ze voor je doen. Je krijgt een op maat gemaakt contract dat exact aansluit bij je wensen en behoeften. En veranderen deze, dan pas je je overeenkomst aan via het handige portal.

Schoonmaakbedrijf in Utrecht met uitmuntende flexibiliteit

Directschoon maakt onderdeel uit van Gom Schoonhouden, één van de grootste en bekendste schoonmaakbedrijven in het land. Je profiteert van de duizenden gediplomeerde en ervaren schoonmakers die zij in dienst hebben. Je krijgt altijd hetzelfde team met vaste krachten zodat deze bekend worden, zodat het contact laagdrempelig wordt en de communicatie soepel verloopt. Samen bepalen jullie wat er dagelijks wordt schoongemaakt en je betaalt alleen voor de uren die ook daadwerkelijk zijn gemaakt. Was dat minder dan wat er in je contract staat? Dan neem je ze mee. Andere redenen waarom Directschoon, een schoonmaakbedrijf voor bedrijven in regio Utrecht zo flexibel is:

  • Via het portal stel je je eigen contract samen en pas je je contract op elk moment aan.
  • De opzegtermijn is slechts één maand.
  • De ene week is er meer schoonmaakwerk nodig dan de andere. De uren in het contract van Directschoon zijn daarom flexibel.

Welke diensten voeren ze uit?

Directschoon is gevestigd in Schiedam en een schoonmaakbedrijf voor bedrijven in Utrecht en Rotterdam dat verscheidene diensten voor je kan uitvoeren. Ze kunnen de standaard schoonmaakwerkzaamheden in je kantoor voor je oppakken, maar ook specialistische schoonmaak, zoals het lappen van de ramen en het diep-reinigen van het tapijt. Daarnaast vullen ze ook graag je sanitaire artikelen voor je aan, mocht je dat willen.

Gerelateerde artikelen

Laat je interim HR-opdrachten overnemen

Grondverzetmachines huren in Noord-Holland doet u hier

Ontvang professioneel, gedegen belastingadvies in regio Eindhoven