Cloacade Film
Image default
Woning en Tuin

Buitenzonwering screens en andere zonwering bestellen: modern, praktisch en veelzijdig

Als jij van plan bent om zonwering te bestellen, dan zijn screens één van de opties die je hebt. Screens worden buitenzonwering genoemd, omdat ze aan de buitenkant van je woning worden gemonteerd. Het zijn verticale stoffen schermen die als een rolgordijn of rolluik naar beneden kunnen worden gedaan en die op die manier de zon uit je woning houden. Ze hebben vaak een elektrische bediening en zijn in een groot aantal kleuren te krijgen bij vakkundige specialisten zoals Sunmaster. Hier lees je over de voordelen van screens.

Een modern uiterlijk

In de groep buitenzonwering zijn screens mogelijk de optie met het meest moderne en strakke uiterlijk. Andere vormen van zonwering in deze groep, zoals uitvalschermen, knikarmschermen en markiezen geven je woning een traditionelere sfeer. Dat komt doordat screens niet uitsteken en dus één geheel vormen met je gevel. Ze zijn gemonteerd aan de bovenkant van je buitenkozijn en gaan naar beneden via rails aan de binnenkant. Dat betekent dat je er ook gewoon langs kunt lopen, maar dat je buiten geen schaduw creëert. Screens zijn daarom een populaire zonwering om te bestellen bij moderne huizen en appartementen.

Ontdek de praktische en veelzijdige mogelijkheden

Een andere reden om voor screens te kiezen als je zonwering gaat bestellen, is omdat ze praktisch zijn. Ze worden vaak elektrisch bediend en dat kan met een afstandsbediening of app gedaan worden. Je sluit ze niet alleen om de zon tegen te houden, maar ook om inkijk tegen te gaan en privacy te creëren. Overdag kun je dan nog wel gewoon naar buiten kijken. Buitenzonwering screens zijn ook veelzijdig. Ook al worden ze veel geassocieerd met moderne woningen, door de kleur en het soort stof zorgvuldig uit te kiezen, komen ze eigenlijk in elk interieur goed tot hun recht. Kies voor een dikkere stof in je slaapkamer en je houdt al het licht tegen voor een heerlijke nachtrust.

Gerelateerde artikelen

Deze hovenier in de omgeving van Bergen op Zoom maakt uw tuin weer helemaal op orde

Schaf hier een boomstamtafel op maat voor jouw pand in Arnhem of omgeving aan

Nieuwe woning maar moeite met de inrichting?